Sophia deschide un nou magazin în Iași, pe Bd. Poitiers, la Nr. 5A

Ți-ai imaginat vreodată că lucrezi într-un magazin modern de țesături? Ce poate fi mai atractiv pentru un pasionat de decorațiuni interioare decât să împacheze, să plieze țesături și să aducă inspirație fiecărui client care are nevoie de o decorare nouă? Vrei să vezi acele noi imprimeuri superbe, colecțiile noi de țesături sau mobilierul pentru casă? Te așteptăm în noua noastră locație, unde în 200 de metri pătrați poți admira, alege și discuta cu un consultant Sophia despre noua ta dorință de decorare a locuinței, biroului, hotelului sau de ce nu chiar a terasei.

Sophia ajuns în cei 18 ani, unul din cele mai puternice branduri pe piața din România și piața internațională de țesături și accesorii pentru ferestre. Experiența, dedicarea și dragostea pentru culori și arta s-au îmbinat în accesoriile pentru un interior demn de aprecieri.

Investiție de 1 milion de euro

Cu o investiție de 1 milion de euro, Sophia a reușit să mute sediul în Bulevardul Poitiers, într-o zonă centrală, de acum mult mai accesibil clienților. “Ca în orice afacere, deschiderea unui magazin de țesături necesită cercetare, gândire și planificare. Un plan de afaceri bine gândit și dezvoltat este esențial. De aceea, cu ajutorul unei investiții atent planificate, am reușit să mutăm sediul ce cuprinde atelierul de creație mărind astfel capacitatea de producție, să avem un depozit de țesături mult mai încăpător și mult mai bine organizat, un sediu nou pentru personalul auxiliar, dar mai ales un showroom modern. Astfel, o dată cu deschiderea showroom-ului din Poitiers am reușit să aducem universul Sophia în centrul Iașilor”, mărturisește Anamaria Ștefan Georgescu, CEO Sophia România.

Magazinul este o invitație la rafinament, fiind accesorizat cu seturi colorate de draperii și perdele în orice stil îți doresti. Este practic o incursiune în lumea artei, în care influențele picturale se regăsesc în aceste țesături ready made sau custom made. Echipa noastră de consilieri specializați în designul țesăturilor îți poate crea un ambient de care te vei îndrăgosti, pe orice stil decorativ ai nevoie.

Este cunoscut faptul că materialele textile creează o imagine completă a oricărui interior și adaugă un plus de personalitate. Fie că îți amenajezi casa sau pur și simplu vrei să redecorezi sau să reîmprospătezi un colț din ea, perdelele, draperiile, cuverturile și fețele de pernă sunt acele elemente cărora trebuie să le acorzi o atenție deosebită, deoarece odată aranjate armonios, schimbă radical decorul și bineînțeles, ambientul acestuia. Creațiile Sophia sunt realizate în ateliere proprii, iar colecțiile prezentate în magazin însumează peste 2000 de modele diferite de țesături pe care le putem pune la dispoziția clienților noștri.

Împletim mai multe stiluri, de la clasic la modern, vintage, rustic sau shabby chic, pentru a satisface chiar și cele mai exigente cerințe ale clienților noștri.

Colecții noi și un designer specializat pentru fiecare proiect de decorare

Designul ferestrei este cel ce îmbracă orice încăpere și îi conferă un aspect cozy și boem. Pe lângă colecțiile consacrate Antique Roma, Valparaiso, Brocade sau Barocco, acum avem disponibile peste 167 de colecții de perdele și draperii pentru a transforma fiecare decor într-un univers personal unic, de invidiat.

Fiecare colecție este și o invitație la stil și eleganță, iar perdelele și draperiile rămân în topul celor mai bine cotate țesături confecționate în atelierele proprii Sophia din București și din Iași. O dată cu extinderea spațiului de expunere din noul showroom din Iași, am reușit să venim în întâmpinarea dorinței clienților de a moderniza și personaliza spațiul personal. De aceea, o dată cu extinderea gamei de produse, am reușit să aduce pe piața din România colecții noi de mobilier – scaune tapițate, paturi tapițate, fotolii, canapele. Toate acesta pot fi configurate cu țesăturile dorite dintr-o paletă diversificată de opțiuni. Se poate alege culoarea zonei metalice și a altor accesorii, în funcție de designul casei, dar fiecare detaliu este gândit și personalizat de un designer Sophia. Pentru că, atunci când vine vorba despre decorarea casei, designerul gândește ansamblul, este atent la detalii, de la iluminarea și amplasarea mobilierului, până la recomandarea țesăturii potrivite, a culorii și a modului de fixare pe tavan. Iar la Sophia, fiecare designer poate veni latine acasă pentru o consiliere gratuită la domiciliu!

Dacă vă plac proiectele îndrăznețe, dacă aveți nevoie de un decor nou, mergeți în vizită la magazinul Sophia din centrul orașului Iași, pe Bd. Poitiers, la Nr. 5A. Sau programați o consiliere gratuită cu un designer specializat într-unul din cele 30 de magazine din România, magazine proprii sau în franciză la telefon 0753067277. Iar acum ne găsești chiar și în Miami!

No Comments Yet

Comments are closed

FOLLOW US ON