Sophia in Cluj- drumul catre o Transilvanie in culori

Cu o retea de 24 de magazine in franciza, Sophia Home Decoration a deshis portile unui nou magazin in inima Transilvaniei, in orasul Cluj Napoca. Avand in vedere, ca este al patrulea oras ca marime si un important centru academic, cultural si ecomonic ne-am gandit sa ne extindem si sa mai deschidem un magazin in str. Bucuresti nr. 89 , (cartier Marasti).

Clujenii au facut cunostinta cu produsele Sophia prin prisma magazinului situat in (cartierul Buna Ziua) str. Marin Sorescu , nr. 1 A deschis inca din anul 2014.

Sophia Home Decoration are o traditie de 15 ani in domeniul decoratiunilor interiorare, fiind importator, exportator si francizor totodata. In acesti ani am reusit, sa ne construit un portofoliu semnificativ de lucrari, peste 70 de hoteluri si pensiuni, 100 restaurante, cafenele, teatre/muzee si peste 5000 de resedinte private.

Experienta acumulata in urma participarilor din fiecare an la targurile nationale si internationale ne-a permis, sa ne perfectionam pas cu pas si sa ne familiarizam cu noile tendinte in domeniu. Creatiile Sophia sunt realizate in ateliere proprii, iar colectiile prezentate in magazin se axeaza pe cateva teme cheie, parte din cele peste 1054 modele diferite de tesaturi pe care le putem pune la dispozitia clientilor nostri. Ne face placere sa spunem, ca putem satisfice si cele mai exigente dorinte ale fiecarui client, impletind mai multe stiluri de la clasic la modern, vintage, rustic sau shabby chic.

Este cunoscut faptul ca materialele textile creeaza o imagine completa a oricarui interior si adauga un plus de personalitate. Fie ca iti amenajezi casa sau pur si simplu vrei sa redecorezi sau sa reimprospatezi un colt din ea, perdelele, draperile, cuverurile si fetele de perna sunt acele elemente carora trebuie, sa le acorzi o atentie minutioasa, deoarece odata armonios aranjate in caminul tau, schimba in mod radical ambientul acestuia.

Invitam toti clujenii sa paseasca in universul magic al culorilor, formelor si tesaturilor. Unul din punctele forte ale conceptului nostru il reprezinta serviciile complete, care integreaza productia custom-made, consilierea gratuită la domiciliu cu designeri specializati, servicii de montaj oferind solutii practice si creative, pentru ca fiecare in parte, sa se simta confortabil in locuinta sa!

Doritorii de tesaturi unice, pot beneficia de consiliere in magazin, la adresa Strada Marin Sorescu Nr. 1A, telefon 0740 147 471.

No Comments Yet

Comments are closed

FOLLOW US ON