De astazi Sophia te consiliaza gratuit 1 ora pe Skype sau Whatsapp Video

        Anul 2020 a fost un amalgam de intamplari si evenimente in intreaga lume, toate avand efecte mai mici sau mai mari asupra populatiei, economiei si mediului inconjurator mai mult decat ne-am fi dorit. Situatia din prezent isi pune ampreuna si asupra comerciantilor si producatorilor autohtoni, panica fiind din pacate una dintre cauzele amplificarii acestei situatii.

La Sophia am gasit solutii prin care sa continuam sa fim alaturi de clientii nostri:  Online veti avea posibilitatea sa primiti consilire pentru orice fel de informatie, de asemenea pe Whatsapp si Facebook puteti primi consiliere video pentru toate cele 1600 de tesaturi de care dispunem, iar unul dintre specialistii nostri va poate ajuta sa va alegeti materialele si accesoriile de care aveti nevoie. Din echipa Sophia fac parte peste 20 de designeri din toata tara, pregatiti sa iti ofera consiliere online pentru alegerea perdelelor si draperiilor pentru casa ta.Ne puteti contacta la nr. de telefon 0753 067 277 iar pe Skype la coordonator.iasi .

Chiar daca munca se muta la domiciliu, atat departamentul de vanzari cat si echipa de marketing Sophia nu se culca pe o ureche. De aceea v-am pregatit materialele foto si video pentru consilierea online prin care sa oferim posibilitatea clientilor nostri de a vedea toate mostrarele, tesaturile si accesoriile dorite.

Ne puteti contacta la nr. de telefon 0753 067 277, pe Skype @coordonator.iasi, iar aici ne puteti urmari live continutul si cele mai recente informatii :

Catalogul nostru de produse: https://www.sophia-romania.ro/cataloage/2019/Sophia_Catalog_mostrare_Editia_2019_preturi_retail.pdf

Pagina noastra de Facebook cu paginile adiacente pe regiuni ale tarii:

https://www.facebook.com/sophia.romania/
https://www.facebook.com/pg/sophia.romania/locations/?ref=page_internal

Pagina noastra de Instagram:

https://www.instagram.com/SophiaHomeRomania/

Echipa de Marketing si Vanzari – Sediul Bucuresti

Colegii nostri care vor continua sa mentina activitatea in magazine s-au mobilizat extrem de rapid, igienizand spatiile si pentru o mai buna functionare a lucrurilor acestia sfatuiesc clientii sa foloseasca materialele dezinfectante disponibile si sa foloseasca metoda de plata cu cardul sau prin banca. Constientizam amploarea pe care a luat-o situatia insa ne dorim sa nu ne asociem cu panica creata, ci sa ramanem constanti si sa oferim ajutorul necesar in aceasta perioada.

Totodata, serviciile noastre de consiliere la domiciliu si montare sunt in continuare disponibile, desigur se vor folosi toate tehnicile pentru protectie precum manusi, dezinfectant si masti iar orice comanda efectuata va fi onorata ca pana acum, deasemenea ne asumam si eventualele mici decalari datorate transportului ingreunat in aceasta perioada.

No Comments Yet

Comments are closed

FOLLOW US ON