Povestea Sophiei

Povestea noastra a luat nastere din pasiune pentru decoratiunile interioare, pentru tot ce inseamna frumos, culori, lumina si ferestre. Sophia inseamna curajul de a ne juca cu o gama variata de linii, forme, modele si texturi pentru a putea decora spatiul tau intr-un stil armonios si elegant. Sophia te ajuta sa decorezi si sa personalizezi ferestrele si nu numai, cu diferite modele de perdele si draperii, pentru un windows treatment de efect.

Cum a aparut conceptul Sophia?

“Sophia” a luat nastere in anul 2004 cu proiectul  “Sophia Incredible India”, compania promovand produse 100% originale din India. Ulterior, a continuat preluand din stilurile europene, business-ul transformandu-se in ceea ce astazi se cheama “Sophia Home Decoration”. De-a lungul celor 15 ani, a trecut printr-un proces continuu de reinventare, lansand anual cel putin 10 colectii inedite.

Fondatoarea Anamaria Stefan Georgescu este sufletul proiectului Sophia, cea care a reusit sa puna in miscare acest concept unic in Romania. A inceput afacerea la varsta de 26 de ani cand a plecat in India, o tara de care era foarte atrasa, fiind inspirata de culorile si tesaturile indiene, pe care le-a promovat in tara. Cu timpul, a observat ca gusturile si dorintele clientilor merg spre un design mai modern, motiv pentru care s-a reinventat si a creat “Sophia”, un concept dedicat decoratiunilor interioare pentru resedinte, hoteluri, muzee si teatre.

Produse si servicii

Astazi, Sophia Home Decoration ofera o gama foarte variata de servicii si produse pentru toti clientii precum:

– perdele si draperii gata confectionate, cu dimensiuni standard ce pot fi alese/comandate de pe site;

– perdele si draperii confectionate la comanda dupa dimensiunile clientilor cu ajutorul configuratorului de pe site;

-sisteme romane

– tapiterii pentru paturi si perne

-sisteme de prindere si accesorii decorative pentru perdele si draperii (canafi, magneti, snururi, accesorii florale)

-covoare custom made

– diverse decoratiuni pentru pat (fete de perne, cuverturi, pleduri, traverse de pat, pilote lenjerii etc.), pentru bucatarie (fete de masa, sorturi, cosulete pentru paine, servetele de masa, saculeti etc.) sau prosoape de baie;

– consultanta online gratuita;

– consultanta gratuita la domiciliu cu un designer specializat in “Windows treatment”.

Cu un portofoliu vast, Sophia a ajuns sa realizeze peste 24 de magazine in franciza in tara si un showroom in Anglia, avand totodata si colaboratori externi pe design si arhitectura, ce recomanda si folosesc produsele textile made in Iasi.

Fiind unicul retailer de perdele si draperii din tara, in sistem de franciza, Sophia se mandreste cu clienti fericiti in toate colturile tarii. Designerii  nostri au decorat de-a lungul timpului peste 80 de restaurante, 60 de hoteluri proprii, muzee, teatre si peste 10 000 de resedinte private.

Indiferent de stilul ales, Sophia ofera ocazii unice de a-ti crea decorul mult visat.

Personalizam materialele in functie de modelele clientilor, suntem creativi cu orice fel de broderie, cu marginile pledurilor, sistemul de prindere a magnetilor pentru perdele, aranjarea obiectelor decorative si suntem flexibili si deschisi cu clientii nostri in procesul de consiliere pentru a-si amenaja spatiul asa cum si-l doresc.

Daca inca nu ai intrat in universul nostru, te invitam sa ne vizitezi in oricare din magazinele noastre si sa devii parte din povestea noastra!

Vezi mai multe pe Facebook: https://www.facebook.com/sophia.romania/

Instagram: https://www.instagram.com/sophiahomeromania/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCqvKYfwrgVBiszO_bn3rPhQ

No Comments Yet

Comments are closed

FOLLOW US ON