Născut ca o reacție firească la dezvoltarea companiei Sophia, după site, blogul intenționează să strângă și mai mult legătura dintre clienți și noi. Veți afla detalii despre noile colecții, istorioare cu clienți, povestea materialelor și a accesoriilor exotice, evenimentele naționale și internaționale la care participa Sophia, cu detalii din culise, apoi veți putea câștiga la concursurile săptămânale ce vor fi organizate aici.

Pe de altă parte, ne așteptăm la feedback, tocmai pentru ca dorințele clienților să fie pe satisfăcute pe deplin.

Scurtă prezentare Sophia Home Decoration

Povestea noastra a luat nastere din pasiune pentru decoratiunile interioare, pentru tot ce inseamna frumos, culori, lumina si ferestre. Sophia inseamna curajul de a ne juca cu o gama variata de linii, forme, modele si texturi pentru a putea decora spatiul tau intr-un stil armonios si elegant. Sophia te ajuta sa imbraci si sa personalizezi ferestrele si nu numai, cu diferite modele de perdele si draperii.

Cum a aparut conceptul Sophia?

“Sophia” a luat nastere in anul 2004 cu proiectul  “Sophia Incredible India”, compania promovand produse 100% originale din India. Ulterior, a continuat preluand din stilurile europene, business-ul transformandu-se in ceea ce astazi se cheama “Sophia Home Decoration”. De-a lungul celor 12 ani, a trecut printr-un proces continuu de reinventare, incercand sa inteleaga si sa se adapteze cerintelor si nevoilor clientilor.

Anamaria Stefan este sufletul proiectului Sophia, omul, artistul si initiatorul din spatele povestii, dar si cea care a calatorit multi ani prin lume de unde a adus culori, traditii, stiluri si tendinte. A inceput afacerea la varsta de 26 de ani cand a plecat in India, o tara de care era foarte atrasa si de unde a adus produse pe care sa le vanda apoi in Romania. Cu timpul, a observat ca gusturile si dorintele clientilor merg spre un design mai modern, motiv pentru care s-a reinventat si a creat “Sophia”, un concept dedicat decoratiunilor interioare pentru resedinte, hoteluri, muzee, teatre etc.

Produse si servicii

Astazi, Sophia Home Decoration ofera o gama foarte variata de servicii si produse pentru toti clientii precum:

– perdele si draperii gata confectionate, cu dimensiuni standard ce pot fi alese/comandate de pe site;

– perdele si draperii confectionate la comanda dupa dimensiunile clientilor cu ajutorul configuratorului de pe site;

– diverse decoratiuni pentru pat (fete de perne, cuverturi, pleduri, traverse de pat, pilote lenjerii etc.), pentru bucatarie (fete de masa, sorturi, cosulete pentru paine, servetele de masa, saculeti etc.) sau prosoape de baie;

– accesorii pentru femei: esarfe, bratari, cercei, inele sau coliere;

– consultanta online gratuita;

– consultanta gratuita la domiciliu cu un designer specializat in “Window treatment”.

Personalizam materialele in functie de modelele clientilor, suntem creativi cu orice fel de broderie, cu marginile pledurilor, sistemul de prindere a magnetilor pentru perdele, aranjarea obiectelor decorative si suntem flexibili si deschisi cu clientii nostri in procesul de consiliere pentru a-si amenaja spatiul asa cum si-l doresc.

Daca inca nu ai intrat in universul nostru, te invitam sa ne vizitezi in oricare din magazinele noastre si sa devii parte din povestea noastra!

FOLLOW US ON