Stilul Shabby chic îți face casa chic!

Dacă ești pe punctul de a începe un proiect de redecorare a casei și apelezi la ajutorul unui designer în mod sigur te vei lovi de întrebarea:

Ce stil iti doresti? Clasic, minimalist sau shabby chic? chabby chic

Si-aici apărem noi, cei din spatele Sophia.

Când vine vorba despre decorațiuni interioare, sunt atâtea stiluri câte gusturi. Fiecare ne regasim intr-un stil anume.

Pentru început vom discuta despre stilul shabby chic. Cu toții am vazut imagini cu interioare amenajate in acest fel. Din imagini vedem ceva cu alură de vechi în combinație cu elemente contemporane. Iar dacă faci o traducere mot-a-mot vei ajunge să descoperi că englezescul shabby chic înseamnă sărăcăcios sau chiar jerpelit… Și e cam fix contrariul a ceea ce presupune, acesta este un decor shabby chic. Chiar daca elementele de decor folosite in acest stil par vintage, acestea sunt elemente noi create special cu acest aspect.

shabby chicSi are un stil retro trendy, foarte in vogă la nivel european, apărut in Anglia anilor 80.

stil chabby chic

Și să-ți mai spunem că dacă mergi pe această notă, ai și avantajul unei amenajări mai puțin costisitoare decât dacă ai merge pe un decor clasic?

Iar dacă tot nu ești sigur că ți-ar plăcea o casă decorată în acest stil, te invităm să-ți clătești ochii cu câteva decoruri. Și-apoi să ne soliciți și o consilere la domiciliu.

www.sophia-romania.ro

1 Comment
  1. Imi place foarte mult stilul shabby chic, este romantic, iar atmosfera este primitoare. Mi-am decorat casa in acest stil si sunt foarte incantata, am ales perdele si perne cu motive florale, iar mobilierul este alb.

FOLLOW US ON