Pregătim scena pentru vedetele acestui an. Colecțiile de mobilier tapițat by Sophia

Acum este momentul să primiți în casă noile modele de mobilier tapițat by Sophia. Un decor frumos finisat și cele mai recente tendințe din acest sezon pentru cele mai căutate stiluri din 2023, surprinse în ultimele noastre colecții. Indiferent dacă este o oază de liniște sau un cadru vibrant pentru un living elegant, alegerea vă aparține. Explorați-vă pasiunea pentru design și creați o casă care aduce fericire și personalitate. Modelele de mobilier tapițat au fost alese de designerii noștri pentru fiecare casă despre care toată lumea o să vorbească.

Aceasta este epoca stilului, a confortului și a luxului, iar mobilierul tapițat este foarte căutat pentru ambianța unică pe care o aduce fiecărei case. Pentru că nu este doar confortabil, ci și luxos. Vă evidențiază spațiile, creează colțuri de decor care vor atrage privirile, dar aduce și confortul atât de necesar în zilele de weekend în familie! Și puteți alege din modele elegante de canapele și fotolii tapițate inspirate din colecții imperiale. Poate fi canapeaua Victoria cu 2 locuri cu un cadru metalic și tapițerie din catifea. Iar dacă vreți să prelungiți aspectul holului de la intrare, vă recomandăm fotoliul elegant Victoria.

Orice model ați alege, camerele vor fi mai primitoare, așa că mobilierul tapițat merită investiția. Pe www.sophia-romania.ro veți găsi toate modelele pe care le avem. Dar trebuie să știi că livrarea poate dura între  25 și 45 zile pentru ca realizăm produsele pe comandă, personalizate pe gustul fiecărui client.

În fiecare casă, mobilierul tapițat aduce personalitate

Tot ce trebuie să faceți este să alegeți modelul, culoarea țesăturii și culoarea zonei metalice. Cu toate acestea, dacă încă nu sunteți siguri de decizie și nu sunteți convinși că un mobilier tapițat vă poate îmbunătăți aspectul casei, parcurgeți sfaturile experților în design interior și vă așteptăm într-unul din cele 30 de magazine Sophia din România.

Catifeaua este vedeta mobilierul tapițat Sophia. Purtată de regalitate, catifeaua aduce personalitate fiecărei categorii de mobilier tapițat pe care îl găsiți în acest moment la Sophia România. Categoriile de mobilier încep cu scaune, canapele și fotolii, băncuțe cochete și paturi. Acestea de urmă au fost gândite și pentru industria HoReCa, deoarce majoritatea unităților de cazare deschise în ultimele luni au pus accent pe lux și eleganță.

Cel mai important lucru pe care trebuie să îl știți despre o canapea sau un fotoliu din catifea este că devine o piesă de mobilier atemporală care nu se va demoda prea curând. Da, este posibil să alegeți să optați pentru o culoare vibrantă orientată spre tendințe, dar dacă alegeți o nuanță pe care o iubiți, aceasta va rezista testului timpului. Pentru fiecare model de canapea, fotoliu sau scaun puteți alege culoarea uni de catifea, din paletarul nostru, disponibil pentru aceste produse.

Catifea pentru mobilier: farmec și eleganță

La Sophia, mobilierul este tapițat cu catifea uni disponibilă într-o multitudine de nuanțe. Designerii noștri au ales țesături rezistente la abraziune, cu un coeficient martindale foarte ridicat, ceea ce asigură rezistența în timp. Catifea este o stare de spirit, un stil precis, un mod cert de a reinterpreta gustul vintage. Da, pentru că odată cu reapariția recentă a stilului retro, în modă și în lumea bijuteriilor – din dulapurile bunicii, în evenimentele de lux și, de asemenea, în mobilier, catifeaua este fără îndoială cel mai iubit material al deceniului.

Splendoarea efectului său vizual irizat, care se schimbă odată cu lumina, senzația de căldură la atingere și tot potențialul său decorativ, fac din catifea o țesătură nobilă, luxoasă, dar cu un caracter puternic. 

Catifea este adevăratul protagonist al modei contemporane, reînnoiește și reinterpretează utilizările trecute, pentru a uimi și surprinde și astăzi. Catifeaua este și va rămâne vedeta și în decorațiunile interioare! Un fotoliu din catifea verde închis în birou sau în living este detaliul care îmbină vechiul și noul. 

Gândiți-vă la o noapte confortabilă de iarnă; lumânări aprinse, înveliți într-o pătură, urmărind unul dintre filmele voastre preferate. Acum imaginați-vă același scenariu, dar relaxându-vă pe o canapea de catifea; într-adevăr nu există o țesătură mai bună pe care să te ghemuiești. Pe lângă faptul că sunt incredibil de confortabile, canapelele și fotoliile din catifea sunt și piese de design. Indiferent dacă optați pentru o canapea Albert, o siluetă mai simplă sau un fotoliu confortabil, noua dvs. piesă de mobilier va deveni, garantat, subiectul de discuție al serii.

Indiferent dacă preferați un stil clasic sau un aspect mai modern pentru casa dvs., o canapea din catifea se va potrivi cu ușurință. Dacă sunteți în căutarea unei canapele care să se potrivească cu un decor mai tradițional, canapelele Albert sau Elizabeth sunt perfecte. Puteți opta pentru o culoare albastru închis dacă doriți să le evidențiați. 

Noua noastră colecție de scaune se îmbină perfect fie cu o estetică de la mijlocul secolului, fie cu un stil mai contemporan. Designerii noștri recomandă o masă de sticlă pentru a accentua felul în care arată. Dacă sunteți în căutarea ceva puțin mai plin de farmec, canapeaua Rosie este super stilată, dar și incredibil de confortabilă.

Canapelele din catifea, fotoliile, băncuțele sau paturile tapițate sunt oferite clienților Sophia în fiecare din cele 30 de magazine din toată țara, dar și online pe www.sophia-romania.ro.

Ce trebuie să faceți pentru a comanda mobilierul tapițat dorit? Urmați 5 pași simpli acum!

  1. Alegeți modelul care vi se potrivește. Pentru canapele specificați numărul de locuri.
  2. Alegeți culoarea tapițeriei, iar dacă v-a plăcut canapeaua Victoria o puteți personaliza cu o bordură alb, gri deschis sau negru.
  3. Alegeți culoarea și modelul broderiei. Sunt câteva modele disponibile, iar un consultant Sophia vi le poate prezenta.
  4. Alegeți culoarea finisajului metalic pentru fiecare cadru, astfel încât să se potrivească cu detaliile casei.
  5. Dacă optați pentru modelele din colecția Elizabeth, atunci trebuie să alegeți finisajul din lemn.

Iar la final, nu uitați să ne trimiteți și nouă câteva fotografii cu noile achiziții.

No Comments Yet

Comments are closed

FOLLOW US ON