Decor estival marca Sophia, la Neata cu Razvan si Dani

Matinalul de la Antena 1 se bucura de un nou cadru relaxant si sofisticat, pe terasa din lemn, imbracata in tesaturile Sophia.

In fiecare zi de luni pana vineri, intre orele 8:00-12:00, in cadrul emisiunii prezentate de Dani Otil si Razvan Simion, invitatii isi gasesc momente de relaxare pe malul marii, pe terasa care da startul fiecarei dimineti. Emisiunea aduce in prim plan eventuri de actualitate, cu vedete din muzica, film, teatru, sport, care bucura inimile romanilor.

Decorul realizat de Sophia se numara printre cele mai populare proiecte personalizate pe nevoile clientilor. Fiecare proiect realizat de designerii si colaboratorii externi din tara, este intregit de maiestria materialelor si a tesaturilor de calitate.

Produsele Made in Iasi s-au facut de asta data cunoscute si pe litoralul Marii Negre. Perdelele, draperiile, tesaturile fine si pernutele decorative completeaza de minune orice cadru indoor sau outdoor. Pentru decorarea unui foisor sau a unei terase de vara, specialistii nostri in design recomanda tesaturile rezistente la umezeala si la razele soarelui si sistemele romane, usor de folosit.

Cu un portofoliu bogat de pe 10 000 de resedinte, peste 80 de restaurante si 60 de hoteluri realizate de echipele de design textil, Sophia pune in rama si acest decor inedit pentru emisiunea Neata cu Razvan si Dani. Serviciile complete de la alegerea tesaturilor pe dimensiunile potrivite si pe stilul ales, pana la consilierea gratuita la domiciliu doua ore, plus montajul de catre o echipa de specialisti, fac din Sophia un partener de incredere in decoratiunile textile.

Pergola ampla de la malul marii, care este acum cadrul de prezentare al emisiunii, imbina eleganta cu functionalitatea. Scena devine un loc de meeting relaxant pentru interviuri cu artistii romani, sau un loc de dans si muzica pentru un performance live.

Lemnul este un material rezistent, ce nu se demodeaza niciodata, tocmai de aceea trebuie asortat cu tesaturile potrivite. Designerii Alina Duculescu, Anamaria Căpățineanu, de la Gavia Concept si echipa de designeri de la Sophia Bucuresti au realizat impreuna un decor inedit, in nuante blande, inspirate de albastrul marii si rozul pal, delicat. Culorile marine se impletesc perfect cu pernutele albe, albastre si cu mobilierul din lemn si ratan.

Drapajele si pernutele decorative urmaresc un stil minimalist, modern si colorat. Pentru acest cadru unic, s-au folosit perdele Tendaggi si pentru pernute tesaturi din bumbac si catifea. Materialele dedicate canapelelor si fotoliilor sunt moi si placute la atingere si nu irita pielea, mai ales in sezonul cald.

Perdelele lungi se impletesc cu plantele verzi ce curg alaturi de tesaturile semitransparente.

Daca si pe tine te inspira tesaturile si decoratiunile Sophia, nu ezita sa ne contactezi la 0 753 111 130 pentru un cadru original, 100% personalizat si optimizat pe nevoile tale.

No Comments Yet

Comments are closed

FOLLOW US ON