Sophia a decorat cafeneaua La Corniche Palas

Un nou proiect decorat de Sophia

La Corniche Cafe & Lounge este prezenta in Iasi inca din 2007 unde se gasesc trei cafenele in Iulius Mall, Modova Mall si complexul Palas.

Cafeneaua se diferentiaza de restul cafenelor din zona Moldovei prin ambientul elegant si cu influente orientale, dar si prin locatiile atent alese, cu privelisti frumoase oferite clientilor.

Cafeneaua La Corniche Palas este situata intr-o zona centrala, aproape de unul dintre cele mai importante obiective din Iasi, Palatul Culturii, fiind un loc excelent pentru a bea una din cafelele de origine Guatemala, Ethipia, Brazilia sau Cafeaua Arabeasca.

Pentru cei care nu sunt bautori de cafea, meniul este destul de diversificat incat pot gasi o selectie fina de ceaiuri aromate, din plante si fructe, sortimente de ceaiuri verde sau negru, cat si alte bauturi alcoolice sau non alcoolice.  Sa nu ii uitam nici pe cei care au o slabiciune pentru dulciuri si prajituri, deoarece aici vor gasi deserturi speciale si deosebite care sa ii faca sa se simta fericiti.

In ceea ce priveste partea de amenjare interioara a cafenelei, ne bucuram ca echipa Sophia a luat parte la decorare, infrumusetand geamurile cu sisteme romane care sunt foarte practice si moderne in acelasi timp.

Am optat pentru aceasta varianta pentru ca au un sistem de montare simplu, sunt usor de curatat si intretinut si sunt o alternativa mai buna a perdelelor clasice.

Sisteme romane alese au in compozitie materiale textile de foarte buna calitate si care permit patrunderea luminii naturale in incapere, luminozitate ce poate fi ajustata/controlata manual sau cu ajutorul unei telecomenzi.

Inainte de a alege cromatica si design-ul sistemelor romane, am tinut cont de piesele de mobilier din cafenea, de culoarea acestora, dar si de celelalte elemente de decor, astfel incat sa putem crea o ambianta calda si primitoare pentru clienti.

Din pasiune pentru frumos si decoratiunile interioare, ne place sa credem ca am ajutat la decorarea si crearea unui spatiu elegant si deosebit pentru toti cei care trec pragul cafenelei.

Sistem roman

Sistem roman 2

Sistem Roman 3

Pentru a vedea toate proiectele noastre, va invitam sa vizitati sectiunea Portofoliu disponibila pe site-ul nostru.

No Comments Yet

Comments are closed

FOLLOW US ON