Draperii animal print. Un nou decor de stil recomandat de designerii Sophia

Dacă ți-am cere să-ți imaginezi decorarea casei tale cu draperii cu imprimeu animal print, s-ar putea să ridici din sprânceană și este ușor de înțeles de ce. Animal print este îndrăzneț, dominant și zgomotos. Dar asta nu înseamnă că nu își găsește loc în decorul casei tale! Adu interes vizual camerei de zi, transformă un dormitor într-un refugiu exotic sau folosește draperii animal print chiar și într-o cameră pentru copii. Punctează anumite colțuri din cameră, adăugând pernuțe animal print sau schimbă modelul băncuței din dormitor.

Ne place să comparăm utilizarea îndrăzneață a acestor țesături animal print cu utilizarea condimentelor în gătit. :)) Prea multe pot schimba orice fel de mâncare, dar cantitatea potrivită adaugă aromă. În același mod, atingerile potrivite de animal print pot adăuga condimentul potrivit și nota de îndrăzneală camerei tale.

În timp ce unii preferă să vadă doar modelele cu animalele reale, alții aleg draperiile animal print pentru a crea un decor interior și cu accesorii uimitoare. Imprimeurile animale rămân în tendințe și, odată cu apropierea sezonului de toamnă-iarnă, devin și mai populare.

Leila Albu, Managerul francizei Sophia Miami, iubește imprimeurile animal print

Folosirea imprimeurilor animal print oferă
camerei un aspect de lux.

Draperii animal print pentru a spori senzația exotică!

Vedem că imprimeurile animal prin revin în moda ferestrelor, așa că haideți să explorăm câteva moduri elegante de a le folosi, care vă îmbunătățesc camera. Imprimeu leopard se potrivește cu decorurile îndrăznețe, care se bazează pe un amestec de stiluri și texturi, cum ar fi boem și eclectic. În mod evident, puteți deveni creativ luând în considerare o cameră cu tematică safari. Dacă v-ați îndrăgostit de draperiile animal print, dar sperați să mențineți un decor mai tradițional, încă se poate face. Vă recomandăm doar să lăsați noile dvs. perdele să fie principalul element și textura care atrage atenția în camera respectivă și să rămâneți la piese mai simple sau chiar monocrome pentru restul elementelor dvs. decorative.

Draperiile animal print încântă
și aduc caracter exotic și prădător decorului!

Cu culori se potrivesc acestor draperii animal print?

Draperii animal print de la Sophia eu diferite nuanțe de galben, auriu, negru și maro. Dacă sunteți în căutarea unui tip de decor monocromatic, selectarea culorilor pereților din acea familie de culori va avea ca rezultat în mod natural un aspect complementar. Cu toate acestea, folosind teoria culorilor, putem vedea că acea familie de culori mai calde ar arăta grozav și cu nuanțele unui perete bleumarin sau un albastru întunecat, pentru un aspect regal, prețios. La polul opus, pentru o atmosferă aerisită și deschisă, recomandarea noastră sunt pereții albi sau crem. Pentru a vă ajuta în decizia de decorare, căutați pe www.sophia-romania.ro colecția Sierra Leone. Prețul este de 159 lei/ml, lățime material: 140 cm. Găsiți aici toate modelele existente în cele 30 de magazine Sophia din București sau din țară.

Dacă sunteți în căutarea decorului perfect, apelați la un designer Sophia. Programează 2 ore gratuit pentru a găsi combinația perfectă potrivită decorului tău la telefon 0758235253 | 0753067277.

No Comments Yet

Comments are closed

FOLLOW US ON