Tendințele toamnei. Ce perdele și draperii alegem toamna aceasta?

Plimbări în natură, foșnet de frunze în culori arămii, arome de struguri și gutui, ciocolată caldă și ceaiuri aromate. Toamna are totul, nu este ceva care să nu îți placă toamna. Este de departe cel mai bun sezon al anului, plin de natură spectaculoasă și seri confortabile.

Aduceți toamna în suflete și primiți tendințele toamnei în amenajarea casei. Doar ieșiți afară și bucurați-vă de toate culorile vibrante și călduroase, în nuanțe de roșu, portocaliu sau galben aprins. Ce culori crezi că se poartă toamna aceasta la Sophia? Amalia Alexandru, managerul francizei Sophia Ploiești, aduce culorile și tendințele toamnei în fiecare casă. Din dragoste pentru amenajările interioare, Amalia a transformat casele a sute de ploieșteni, a consiliat și a reușit să convingă oamenii că fiecare combinație de culori, de texturi și accesorii vor reuși să schimbe fiecare încăpere.

Sfaturi de stil într-o paletă de culori

Poți simți toamna în aerul dimineții care aduce în cameră adierea perdelelor și foșnetul draperiilor. Acum este cea mai bună perioadă de a face o schimbare, de a pregăti casa pentru anotimpul rece. Toamna aceasta aduce atât de multe culori în viața noastră. “Sezonul de toamnă scoate în evidență o paletăde culori atât de frumoasă, care dă multă inspirație stilistică. Nuanțele calde de roșu, portocaliu și un strop de crem aduc accente fantastice în fiecare țesătură. Puteți alege, de exemplu, culoarea preferată care poate fi un albastru, dar completați aspectul ferestrei cu o perdea crem. Sau puteți alege un material imprimat care să includă nuanțele preferate. Dar urmează tendințele toamnei în alegerea accesoriilor, a canafilor sau a florilor de prindere a draperiilor” recomandă Amalia

“Puteți alege, de exemplu, culoarea preferată care poate fi un albastru, dar completați aspectul ferestrei cu o perdea crem.”

Verde moale sau culori neutre

Când te gândești la toamnă, te simți în natură. Poți folosi culori pământești, cum ar fi nuanțele de prună sau verdele moale. Căutați o perdea din material în aceste nuanțe pentru a oferi spațiului dumneavoastră o senzație de relaxare. Pentru o atmosferă confortabilă, utilizați culori simple alese dintre țesăturile perdelelor Sophia și țesăturile cu dungi în aceste culori. Preferăm să folosim acest tip de schemă de culori în dormitor și living deoarece credem că aceste camere sunt sufletul casei. Ultima este de socializare, iar dormitorul aduce somnul în nuanțe aurii.

Dacă preferi stilul neutru în amenajarea casei, atunci inspirația vine din lumina cețoasă a dimineților. Folosește un crem sau un gri pentru a completa schema cromatică a ferestrelor. Deși unele persoane consideră aceste nuanțe plictisitoare, dacă apelați la un designer Sophia Ploiești, veți afla că printr-o țesătură aleasă cu grijă integrată în decorul camerei, se va crea o senzație desăvârșită de rafinament. Inspirată de tendințele toamnei, Amalia recomandă și alte texturi, cum ar fi blana, catifeaua și țesăturile în carouri în tonuri neutre.

Printuri îndrăznețe și țesături florale

“Avem multe cliente care ne trec pragul magazinului de pe Str. Vasile Lupu nr. 2 și ne spun că apelează la noi pentru că oferim consiliere la domiciliu. Ele iubesc culorile, dar vor o casă la modă, o casă care să atragă, care să urmeze tendințele fiecărui anotimp. Acestor persoane le recomandăm imprimeurile îndrăznețe și strălucitoare car revin în tendințele toamnei anul acesta” subliniază Amalia Alexandru.

Imprimeurile ample în galben muștar sau indigo creează un aspect perfect de toamnă pentru a vă completa camera. Păstrați perdelele simple, dar mergeți pe aceste imprimeuri în alegerea draperiilor sau a jaluzelelor cu diverse țesături cum ar fi cele din in și bumbac sau chiar mătase.

De câțiva ani, țesăturile florale pentru perdele au fost ignorate, fiind asociate în principal cu alegerile neinspirate de design făcute în ultimul deceniu. Fără îndoială că nu mai este cazul, iar în scenă, în tendințele toamnei a revenit imprimeul floral, fiind folosit nu doar pentru draperii, ci și pentru jaluzelele din material textil. Oferă ferestrelor culoare folosind țesături florale dacă vrei ca perdelele tale să rămână simple!

Alegeți tendințele toamnei de la Sophia! Bucurați-vă de soarele colorat

Încorporarea culorilor sezonului în interioare este o modalitate bună de a vă anima și de a vă împrospăta interiorul. Prin urmare, puteți folosi câteva culori specifice toamnei, cum ar fi nuanțele rustice de portocaliu, roșul pasional și nuanțe de maro, ca potrivire perfectă pentru toamnă.

Toamna înseamnă mai mult decât decorarea cu culorile toamnei și pregătirea de sărbători. Este, de asemenea, momentul să faceți o schimbare de la zilele de vară și să vă pregătiți pentru iarna lungă care urmează. Alegerea draperiilor și a perdelelor sunt o parte importantă a procesului de pregătire pentru toamna cea lungă. Trebuie să combini și să asortezi texturile care te reprezintă. Nu trebuie să trăim după reguli, pur și simplu folosește-ți imaginația.

Dacă nu găsești texturile potrivite, apelează la Amalia Alexandru pentru consultanță de specialitate, recomandări și sfaturi. Unde o găsești? La Sophia Ploiești, în magazinul de pe Str. Vasile Lupu nr. 2. Sau la telefon 0728438250 pentru servicii de consultanță gratuită oferită clienților Sophia care vor să-și decoreze sau să-și reamenajeze locuințele.

No Comments Yet

Comments are closed

FOLLOW US ON