De ce sa alegi un decor cu sisteme romane?

Sophia este unicul retailer romanesc de perdele, draperii, tesaturi pentru tapiterii, sisteme romane si sisteme de prindere, cu magazine deschise in franciza, in toata tara. Daca si tu vrei sa inlocuiesti decorul ferestrelor cu ceva nou si nu mai vrei sa optezi pentru perdelele clasice, atunci poti alege sistemele romane.

Cu un design rafinat, si modele variate, acestea se pliaza oricarui stil decorativ. Spre deosebire de perdele, sistemele romane sunt mai usor de intretinut. Materialul usor rigid, cu o textura plastifiata nu lasa impuritatile si praful sau petele de mancare sa se depuna. Acest lucru face ideal ca sistemul roman sa fie amplasat in bucatarie, sau in camerele cu trafic, ori in birouri si sali de receptie.

Ce modele de sisteme romane sa alegi?

1.Sisteme romane moderne

Traim intr-o perioada in care orice stil este acceptat, iar jocul de culori si tesaturi este tot mai diversificat. Stilul modern este o invitatie la creatie, la decoruri vesele, pastelate, si cat mai aerisite. Sistemele romane nu incarca decorul ferestrei. Acestea au formatul roletelor, putand fi amenajate pe dimensiunea geamului, fara sa ocupe din cadru. Decorul modern este unul mai bine organizat, ce lasa camera “sa respire”, fara elemente care sa ingreuneze.

Un model deosebit care se preteaza in interioarele moderne, dar si cele cu influenta vintage este sistemul roman Anna Coord Culla roz. Patternul vegetal cu frunze si flori violet este unul delicat si sofisticat, ce poate fi montat cu succes in living, sau intr-o bucatarie provensala.

Din colectia noastra de tesaturi, face parte si acest sistem roman Clock Kara. El poate fi montat inclusiv pe sina cu inele, ce ii aduce un plus de eleganta, sau simplu, pe sina culisanta.

Printul cu ceasuri il face sa fie perfect in camera de zi, putand fi usor de asortat chiar si la o mobila din lemn sculptat.

2. Sisteme romane clasice

La Sophia, fiecare casa are o poveste de spus, iar cu tesaturile potrivite, decorul este reintregit. Un model extrem de elegant este dat de sistemul roman clasic, cu borduri curbate. Sistemul roman alb este unul clasic, ce metine liniile unui cadru sofisticat, combinat cu functionalitatea acestuia. El poate fi amplasat in orice camera, conferind un plus de luminozitate si armoniei intregii incaperi.

Materialul semiopac este rezistent la lumina, nu se pateaza de la soare si este usor de curatat. In functie de cromatica peretilor si de mobila din casa, iti poti alege un sistem roman clasic potrivit tie.

La Sophia, beneficiezi de consultanta la domiciliu gratuita, 2 ore, ca tu sa ai parte de un decor original si personalizabil.

Suna-ne le 0749111103 pentru detalii despre produsele si comenzile de tesaturi si sisteme romane Sophia!

No Comments Yet

Comments are closed

FOLLOW US ON