Pernuțe, multe pernuțe. Dar cum le aranjăm pe pat?

Dormitorul poate fi un loc greu de decorat, mai ales când vrem să avem tot timpul patul frumos. Există destul de multe opțiuni de așternut și atât de multe modalități de a-ți face patul! Un aspect al aranjării patului pe care suntem gata să îl demitificăm este aranjarea acelor pernuțe pe pat.

Chiar nu există multe reguli, dar, atunci când alegeți aranjamentul dvs. de perne, este important să aveți în vedere dimensiunea. Nu îți dorești niciodată să îți vină pernuțele peste tăblia de la capul patului. De obicei, ne place ca pernele să ocupe două treimi din tăblia de la pat. Vrei ca pernele să acopere întreaga lungime a patului. Care variantă vă place cel mai mult?

Pernuțe decorative

Pernuțe elegante și simple

Să vorbim despre cea mai simplă opțiune. Dacă sunteți genul  care nu dorește să aibă o tonă de pernuțe pentru a avea de aranjat dimineața, mergeți pe stilul hotelurilor. Stivuiți patru perne standard pe orizontală pentru un aranjament elegant și simplu.

De obicei, credem că acest lucru arată mai frumos atunci când aveți o tăblie a patului mai puțin înaltă. Alegeți aranjarea în funcție de înălțimea tăbliei.

Design clasic și minimal

Așa cum am menționat mai sus, dacă aveți un pat cu o tăblie înaltă, pernele așezate pe orizontală vor părea disproporționate. Mergeți pe varianta de aranjare pe verticală. Cele două perne exterioare pot avea cusături standard care se potrivesc cu plapuma de la capătul patului, iar pernele standard din spate pot fi simple perne cu căptușeală.

Perne decorative

Decor clasic și perne cu stil

Pentru acest decor, alegeți două perne clasice de dimensiuni identice, așezate pe cant și completați cu o simplă pernă decorativă, pentru a da o notă de personalitate patului.

Pernuțe decorative

Perna de echilibru

Acest aranjament funcționează pentru orice pat. Alegeți două perne mari pentru a crea înălțime în spate, apoi adăugați două standard în față. Încercați chiar perne din diferite colecții, pentru a crea un echilibru.

Pernuțe decorative

Perne decorative simple și simetrice

Când comandați așternuturi, este firesc să vă ne gândiți și la pernuțele decorative. Pentru acest tip de aranjament, utilizați două perne mari  în culoarea așternutului și una medie. Creați un aranjament simetric. Nu avea nevoie de o tonă de perne.

Stilul atemporal cu contrast

Două perne mari și două de dimensiune standar fac un pat atemporal, dar uneori vrei doar să adaugi ceva mai mult fler. În acest caz, adăugați pur și simplu o pernă mică de contrast. Și gata, totul este perfect!

Orice model de aranjament ai alege, vino la Sophia! Avem peste 700 de modele de țesături din care să alegi. În plus, poți asorta fețele de pernă cu draperiile. Mixează dimensiunile fețelor de pernă 40×40 sau 50×50 și pune în față o pernuță rotundă sau dreptunghiulară. Efectul va fi wow!  Alege de aici http://bit.ly/Pernute-dormitor-Sophia modelul dorit! Te așteptăm online sau într-unul din cele 25 de magazine Sophia din București și din țară.

Pont – Este foarte important să știi că burdufuri pernelor trebuie să fie tot timpul cu 5 cm mai mari decât fața de pernă. Puteți opta pentru burdufuri din silicon sau pene. Spor la decorare!

No Comments Yet

Comments are closed

FOLLOW US ON