Decoratiuni de efect cu draperii pentru living

Cat de des te gandesti ca ai nevoie de un loc de relaxare doar pentru tine? La Sophia ne gandim la toate. De la accesorii de prindere, sine, galerii, pana la perdele si draperii pentru living, aici poti gasi tot ce ai nevoie pentru o casa primitoare. Coltul in care stai cel mai des este cel mai important. De fiecare data cand decorezi, trebuie sa imbini mobilierul ales cu tesaturile potrivite, corpurile de iluminat de efect si cu pernutele cozy, in care sa te relaxezi.

Cu o experienta de peste 15 ani in decoratiuni interioare textile pentru case rezidentiale, designerii nostri din toata tara, sunt aproape de tine, gata sa iti ofere consultanta gratuita la domiciuliu. Tot ce trebuie sa faci e sa vii intr-unul din cele 24 de magazine deschise in franciza, apropiate de tine sau sa urmezi pasii online pentru consultanta personalizata.

Iata care sunt recomandarile designerilor pentru sezonul toamna-iarna 2019-2020

Gama de draperii pentru living Cinque Terre

Culorile sunt cele care creeaza atmosfera placuta din sufragerie. Pentru ca livingul este camera de zi, dedicata socializarii, nuantele si materialele trebuie sa inspire la relaxare. O gama lansata de curand, care a cucerit inimile designerilor de la targurile internationale de mobila si decoratiuni, este colectia Cinque Terre.

Tesatura catifelata imbraca ferestrele cu un joc cromatic inedit, inspirat de frunzele toamnei. Irizatiile stralucitoare confera un plus de caldura in camera, ca tu sa te bucuri de acel aer cozy, pe care il cauti intr-un living.

Pentru un design catchy, iti recomandam sa folosesti galerii clasice din metal si sisteme de prindere cu cordon si canafi lungi. Imaginea de ansamblu va fi una plina de eleganta si stil, pe care musafirii tai o vor remarca de la prima vizita.

Aer provensal cu colectia de draperii pentru living Firenze

Daca esti pasionat de Renastere si picturile sau arhitectura umanista, cu siguranta ca aceasta colectie Firenze te va cuceri. Cu preturi de la 149 lei/ ml, tesatura aduce cu sine atuul rafinamentului.

In camera de zi, iti sugeram o draperia albastra cu alb. Patternul grafic este usor de remarcat, mai ales daca il combini cu o perdea simpla alba si vaporoasa.

Nu uita sa iei in calcul lungimea tesaturilor. Daca ai optat pentru o draperie lunga pana in pamant, si perdeaua trebuie sa aiba aceeasi lungime.

Un accesoriu must-have este sistemul de prindere in perete. Poti alege din gama de butoni de metal sau poti opta pentru canafii lungi si matasosi.

Draperii Passau

Iarna este anotimpul in care ne pregatim sa adaugam putina stralucire. Uneori “less is more”. Camera de zi nu trebuie incarcata cu multe culori. Daca vrei totusi o pata de culoare si sa conferi sufrageriei un aer regal, poti alege draperiile Passau. Auriul bland este in ton cu stralucirea cadourilor de sub brad, fiind o nuanta extrem de rafinata pentru incaperile ample sau open space.

Decorul de Craciun va arata perfect in acest cadru ca de poveste.

Nu ezita sa ne contactezi online pe www.sophia-romania.ro, sau la 0749111103 | 0741282156 pentru cele mai noi colectii de draperii pentru living.

No Comments Yet

Comments are closed

FOLLOW US ON