Sisteme romane- secretul pentru un decor modern si practic

Fiecare casa are povestea ei, tocmai de aceea, la Sophia am creat o gama larga de tesaturi si sisteme romane pentru ferestrele tale. Cu o multitudine de stiluri si culori, magazinul online este ideal pentru decoratiunile in trend, cu cele mai noi colectii pentru un “windows treatment” ca in reviste.

Designul interior al ferestrelor trebuie sa imbine functionalitatea cu latura estetica. Cu posibilitati vaste de decorare si cu tesaturi rezistente, sistemele romane sunt printre cele mai atragatoare solutii creative pentru aranjarea ferestrelor.

Daca vrei sa schimbi atmosfera casei tale, sau chiar a biroului, sau spatiului de lucru, sistemele romane sunt un “must do”.

Ce avantaje au aceste sisteme romane:

1. Au modele variate si patternuri pentru orice stil

Colectiile de sisteme romane vin pe toate gusturile. Cei care sunt incantati de era clasica, de modelele baroc, regale, pot opta pentru sisteme romane retro.

Moda vintage se regaseste in detaliile florale, in tonurile pastelate si in mobilierul din lemn sculptat.

De exemplu, poti opta pentu un mobilier confortabil cu o canapea tapitata si perne decorativa, alaturi de un sistem roman floral. Sistemul poate fi amplasata atat intr-o bucatarie chic, cat si intr-un spatiu mai intim, cum ar fi dormitorul.

Modelul cu flori pastelate roz, degradeurile de violet si accentele de verde pal ii aduc o nota vegetala, pastrand natura la tine in casa. Pret: 215 lei/ buc.

Un alt model inspirat de picturile impresioniste este dat si de tesatura Varna cu flori ample, ce creeaza o atmosfera cozy si vesela.

Stilul modern este si el prezent cu modelele in dungi sau printurile deosebite. Un design extrem de placut si armonios este oferit de tesatura Varna cu dungi colorate.

2. Se mentin perfect in timp si nu necesita tratament special

Spre deosebire de draperii si perdele, sistemul roman este mult mai usor de intretinut. Materialul de calitate este unul usor rigid, ce nu pastreaza praful sau petele. Tocmai de aceea este indicat in camerele cu trafic intens. Unul din proiectele noastre de suflet, in care am folosit sistemele romane este decorarea ferestrelor de la Spitalul Regina Maria, Iasi.

3. Sunt foarte practice si usor de utilizat

Daca draperiile necesita accesorii de prindere pentru a regla luminozitatea din camera, sistemele romane pot fi aranjate usor, datorita mecanismului de culisare. Doar tragi de firul cu bilute decorative si iti reglezi inaltimea sau pozitionarea acestora, fara sa fie nevoie de alte accesorii.

Ele pot fi montate atat in sali de intalnire, la birou, cat si in restaurante sau cafenele si pensiuni.

In bucatarie sunt de un real ajutor, materialul fiind usor plastifiat si nu permite patarea cu diverse ingrediente, cand gatesti.

Vino si tu intr-un magazin Sophia in orasul tau sau comanda-ti online pe dimensiunile dorite, cele mai atractive sisteme romane pentru un decor de vis.

FOLLOW US ON