Cum sa alegi tesaturi selecte cu discount foarte bun

Sophia ofera iubitorilor de arta o colectie inedita de perdele, draperii, tesaturi pentru tapiterii si perne decorative, la discounturi de pana la 50%. Fie ca vrei sa iti decorezi ferestrele, sau vrei sa improspatezi aerul casei cu un decor nou si atragator, tesaturile Sophia sunt un must-have.

Colectiile noastre se innoiesc la fiecare sezon, aducand cu sine prospetimea anotimpurilor. Tesaturile sunt din materiale usoare si vaporoase, pentru colectia primavara-vara, sau catifelate, cu design floral, vegetal sau geometric pentru colectia de toamna-iarna.

Ofertele sunt limitate in functie de stocurile disponibile, fiind inlocuite ulterior de noile colectii fresh care iti vor decora casa.

Iesenii se pot bucura live de produsele Sophia, pot proba si crea combinatiile potrivite pentru casa si se pot bucura de consultanta gratuita la magazin, in cadrul showroomului din Iulius Mall, la etajul 1.

Stilul decorativ este o extensie a propriei personalitati, tocmai de aceea am creat linii speciale de tesaturi care sa se potriveasca in orice casa. Moderne, clasice, cu aer regal, sau minimaliste, perdelele, draperiile si tapiteriile noastre te vor cuceri.

Tesaturile la final de colectie sunt acum disponibile intr-un outlet la un click distanta, in care iti poti personaliza materialele pe dimensiunile dorite. Astfel, iti poti alege perdele vaporoase si simple cu draperii ample si bogate, cu modele elegante.

Ghidul cumparaturilor la “final de colectie “

1. Draperie Dutch Garden

Un model boem, care aduce luminozitate in casa este dat de draperia Dutch Garden. Cu un aer sofisticat, in culori minimaliste, draperia poate fi aranjata in orice bucatarie sau camera de zi. Modelul este indicat in incaperile in care vrei sa obtii mai multa luminozitate si un aspect cozy. Liniile simple verticale creeaza efectul de inaltare al camerei, fiind indicat in camerele joase. Jocul de alb galben este unul delicat, ce poate fi asortat cu usurinta la orice tip de mobila. Daca preferi decoratiunile moderne, atunci draperia Dutch Garden este solutia optima pentru decoratiuni atragatoare. Profita si tu de reducerea de 20% si personalizeaza-ti casa pe dimensiunile dorite! Pret final 60 lei/ bucata de 140 x 250 cm.

2. Perdea Danube

Inspirata de valurile Dunarii, perdeaua Danube este un must-have in orice casa. Indiferent de stilul preferat, o perdea alba, cu falduri ample va oferi camerei un aspect prietenos si elegant. Materialul de calitate se mentine perfect in timp, putand fi asortat cu accesorii florale pentru prinderea perdelei, sau cu draperii complexe. Daca vrei sa obtii un living romantic, poti opta pentru aceasta perdea si o draperie florala sau pentru o tesatura contrastanta. Iti recomandam nuantele simple, si accesoriile de prindere aurii sau argintii cu canafi matasosi. Pret cu discount: 51, 30 lei/ ml L 290 cm.

Grabeste-te! Stocul este limitat.

3. Perdea Chateau

Cu un pattern baroc, aceasta perdea Chateau este ideala pentru casele ample, vilele cu un aer regal sau pentru hotelurile si pensiunile private.

Materialul fin, in nuante de roz pal se imbina perfect cu turcoazul marin ce inveseleste aceasta tesatura. Jocul cromatic este unul delicat, modern, ce pastreaza totusi modelul geometric sofisticat de inspiratie regala. Pret final: 116, 10 lei/ ml L 280 cm.

Castelele medievale erau deseori decorate pe exterior cu basorelierfuri si sculpturi rococo, sau de tesaturi complexe, pe materiale catifelate. Profita de oferta acestui sezon si comanda-ti perdeaua Chateau cu numai 116 lei/ ml.

4. Draperie Parfume

Boema si cu un design classy, aceasta draperie Parfume aduce cu sine decorul vintage, ce te poarta in timp. Modelul aminteste de vremurile in care dansul Charleston cucerea lumea modei, iar femeile cu bandane si margele lungi isi exprimau feminitatea. Desingul femeii misterioase cu parfum inspira eleganta si este ideal in camerele intime si romantice.

Poti combina draperia cu un sistem de prindere clasic, cu galerie subtire din lemn, alaturi de o perdea scurta alba. Pret final: 41 lei/ ml L 180 cm.

Personalizeaza-ti camera preferata cu aceasta draperie atragatoare, la 50 % discount!

Clasice, moderne, sofisticate sau simple, tesaturile Sophia iti lasa imaginatia creatoare libera. Joaca-te cu ideile si nuantele perdelele si draperiilor si ofera-ti un spatiu de care te vei indragosti! Alege-ti modelul preferat din outletul nostru si profita de cele mai bune oferte de final de colectie!

No Comments Yet

Comments are closed

FOLLOW US ON