Culoarea anului 2023. Viva Magenta este vibrația anului în design

Aducând putere și dinamică, Pantone Viva Magenta explorează creativitatea pentru noul an. O nuanță curajoasă și neînfricată, o culoare a cărei exuberanță promovează optimismul și bucuria. Un roșu care încurajează experimentarea și exprimarea de sine fără reținere, o nuanță electrizantă, fără limite, care este o declarație remarcabilă pentru noul an.  O nuanță de roșu purpuriu care prezintă un echilibru între cald și rece, domină cu îndrăzneală și propune o nouă abordare pentru designul casei tale.

Îndrăzneață, Viva Magenta întâmpină clienții Sophia cu o colecție de catifea uni

 O colecție care aduce energie, sub ale cărei grații nu ai cum să nu apreciezi frumusețea draperiilor de catifea. Un interior regal, care aduce o nouă atitudine fiecărei încăperi. Alege o draperie de catifea pentru o fereastră sofisticată, iar calitățile speciale ale catifelei o fac într-adevăr vedetă în fiecare casă. Catifelare la atingere, un somn liniștit pentru că draperia blochează lumina și o plăcere în a fi privită.

Pur și simplu nu poți da greș dacă alegi să-ți decorezi casa cu draperii din catifea uni. Acestea sunt ușor de integrat în orice stil de interior al casei. Natura reflectorizantă a țesăturii îți permite, de asemenea, să exploatezi orice corp de iluminat interior pe care îl ai, astfel încât va crea un aspect mai dramatic. Ferestrele mari vor fi absolut fantastic încadrate de o draperie din catifea. Accesorizate benzi decorative sau pasmanterii tip ciucuri vor aduce un aer regal livingului. Iar la petrecerea de Crăciun pe care tocmai urmează să o organizezi toți invitații vor fi atrași și fascinați de noile tale draperii.

Draperiile din catifea oferite clienților Sophia în fiecare din cele 30 de magazine din toată țara, dar și online pe www.sophia-romania.ro, sunt disponibile într-o varietate de culori. Alegerea culorii preferate poate avea un impact semnificativ asupra camerei. Draperiile de catifea de culoare mai deschisă oferă un aspect elegant și delicat casei tale. Draperiile în nuanțe închise sunt o alegere bună atunci când se dorește un aspect luxos, glamour. Acesta este unul dintre motivele pentru care camerele de hotel folosesc de obicei draperii de catifea, în special cele de culoare închisă.

Faldurile blânde ale draperiilor de catifea sunt potrivite într-o zonă a casei unde se servește masa. Tonurile mai întunecate ale pereților alături de draperiile de catifea uni adaugă intimitate camerei.  

Alegerea corectă a draperiilor contează foarte mult! O combinație nepotrivită de culori poate încărca prea mult decorul sau poate da impresia că lipsește elementul central al camerei. Tu ai alege catifea uni pentru dormitorul tău, pentru living și de ce nu chiar pentru bucătărie? Apelează la sfaturile unui designer specializat și programează o consiliere gratuită la domiciliu. Programează-te aici.

No Comments Yet

Comments are closed

FOLLOW US ON