Gentile Kompanero disponibile in exclusivitate in magazinele Sophia

Toamna aceasta, Sophia aduce tot mai multe noutati pe piata din Romania. Cele 15 colectii sofisticate de tesaturi, care au fascinat designerii si publicul de la targurile internationale din Franta si Dubai, vor putea fi regasite in curand si pe siteul www.sophia-romania.ro

Punand accentul pe eleganta, cele 24 de magazine Sophia din tara, ofera clientilor sai o varietate de produse decorative. Tesaturi pentru tapitarea patului sau a scaunelor, perne decorative, canafi, sisteme de prindere, perdele si draperii, toate pot fi gasite intr-un cadru plin de culoare.

De curand, Sophia a devenit distribuitor unic in Romania al gentilor de piele, made in India, Kompanero. Gentile vor fi gasite in exclusivitate in magazinul Palas Mall din Iasi, intr-un cadru boem, ce respira arta.

Pielea este un material care nu se demodeaza niciodata, mai ales in accesoriile de fashion. Gentile lucrate manual pastreaza traditia picturii indiene, ce se imbina cu un design modern. Iubitorii stilului vintage pot gasi in aceste genti pretioase, un element atemporal.

Brandul s-a extins rapid in India si Australia, cu peste 250 de magazine, si a cucerit lumea modei, inca din 2014, cu rafinamentul gentilor handmade.

Gentile pentru barbati vin intr-o varietate de modele. De la designul clasic din piele maro, la cele cu patina vintage, sau la genti pentru laptopuri, barbatul modern isi poate gasi un accesoriu perfect care sa se potriveasca pe stilul sau.

Brandul Sophia a inceput periplul in lumea decoratiunilor interioare cu Incredible India, o colectie de tesaturi si accesorii ce au stat la baza conceptului international.

Ideea a pornit dupa o calatorie in mistica Indie, a fondatoarei Anamaria Stefan Georgescu:

“Dupa calatoria in India, am ramas surprinsa de cultura lor, de traditii, de maiestria in realizarea texturilor, a accesoriilor decorative. Este totul un joc de culoare, in care simti ca oamenii pun parti din sufletul lor. Am vrut sa aduc tesaturile pline de eleganta si in Romania, iar mai apoi s-a dezvoltat conceptul actual, cu 24 de magazine in franciza si un showroom in Anglia. Ne-am gandit ca daca tot am implinit 15 ani, sa lansam cu 15 colectii noi si inca ceva in plus. Asa a aparut parteneriatul cu brandul de genti indiene Kompanero. Materialele de calitate si minutiozitatea din designul lor cu siguranta va atrage atentia si in Romania.”

Gentile sunt realizate din piele naturala, tabacite cu solutii vegane si cu un tratament special, ce le mentine perfecte ani in sir.

Vedetele internationale au optat deja pentru gentile pictate manual in India si apreciaza tot mai mult munca depusa, cat si functionalitatea acestora.

Incapatoare, dotate cu accesorii de prindere speciale, compartimentate si cu bretele reglabile, gentile pentru barbati si pentru femei sunt un must-have atat in tinutele casual, cat si in outfiturile elegante.

Ele pot fi achitionate in prezent in magazinul Sophia din Palas Mall, Iasi, urmand ulterior sa fie prezente in magazinele francizate si in shopul online www.sophia-romania.ro

No Comments Yet

Comments are closed

FOLLOW US ON