De la booking-ul de avion, la booking-ul de designer la domiciliu

Decoratiunile interioare sunt o extensie a propriei personalitati, tocmai de aceea, ele trebuie sa fie pe masura asteptarilor. Cu serviciul de booking de designer la domiciliu, Sophia iti pune la dispozitie gratuit, cei mai priceputi designeri specialisti in decoratiuni textile, la tine in localitate, timp de doua ore. Cu studii specializate in windows treatment, designerii Sophia sunt mereu la curent cu ultimele tendinte decorative, cu noile colectii must-have, pentru a obtine o camera luminoasa si armonioasa.

Stim ca vrei sa ai piesele decorative pe marimea spatiului si in ton cu restul pieselor de mobila, a culorii peretilor si a altor accesorii din casa. Nuantele sunt variabile, iar tonurile difera de la prezentarile verbale despre un spatiu, la vizionarea actuala a casei. Serviciul este mult mai precis decat o simpla consiliere verbala, avand parte de ghidare specializata atat in alegerea texturilor, culorilor, cat si a marimii potrivite pentru perdele, draperii, covoare sau alte piese decorative. Daca inainte foloseai bookingul pentru o vacanta de vis, acum il poti folosit pentru a avea parte de cei mai atenti designeri de textile pentru ferestrele casei tale.

Sophia este singurul retailer de tesaturi din Romania cu sistem de magazine in franciza, ce urmareste sa aduca in toate zonele pitoresti, cate un strop de frumusete in case. Perdelele, draperiile, sistemele romane, sistemele de prindere si accesoriile florale pentru draperii sunt cateva din elementele cheie in decoratiunile ferestrelor.

Cu 24 de magazine in franciza, Sophia ofera servicii prompte de consiliere, booking de designer la domiciliu, montaj si intretinere pentru perdele si draperii.

Ce beneficii ai daca folosesti bookingul de designer la domiciliu

– Site-ul online este optimizat cu serviciul de consultanta la domiciliu, accesibil la un click distanta.

Tot ce trebuie sa faci e sa iti completezi datele, tipul de locuinta, numarul de ferestre si sa alegi din designerii aflati in proximitate.

– Acestia te pot ajuta sa iti alegi colectiile potrivite pentru casa, in timp de 2 ore, gratuit. Astfel, poti sti exact ce tendinte decorative sunt, ce culori amplifica starea de bine si de relaxare, ce texturi se potrivesc, ce lungime sa aiba perdelele si draperiile.

– Sistemele de prindere sunt si ele importante in optimizarea camerelor, iar accesoriile cum ar fi canafii, magnetii sau florile pentru strangerea perdelelor iti stau la indemana prin acest serviciu.

– Fie ca iti decorezi o casa, o pensiune, un hotel, un restaurant, o pensiune sau o institutie publica, specialistii in design sunt gata sa ofere consiliere, pentru a obtine un decor original si elegant.

– La Sophia ai parte de experienta si simtul estetic a unei echipe de 35 de croitori si confectionere in atelierele de creatie, care accesorizeaza tesaturile cu pasmanterii, rejanse, paspoaluri si vipusti, pentru fiecare produs in parte.

– Decoratorul nostru iti ofera un deviz adaptat bugetului tau. Fiecare client se poate incadra in bugetul prestabilit. De exemplu, pretul perdelelor poate varia de la 18 ron ml, pana la 280 ron ml pentru decorarea unui geam,180 ron, sau 2000 ron, pentru cei care vor un decor extravagant.

– Ai parte de un design original, custom made si potrivit la fix nevoilor tale.

– Serviciul este disponibil si la cerere in cele 24 de magazine Sophia, din tara.

– Bookingul gratuit de consiliere pentru design la domiciliu poate fi completat de montajul tesaturilor si de intretinerea acestora, pentru clientii deja existenti (servicii taxabile in functie de numarul de ferestre). Daca ai nevoie de o consiliere mai detaliata, se poate plati un tarif suplimentar de 98 lei pe ora.

Lasa-te si tu pe mainile specialistilor nostri in decoratiuni textile si acceseaza serviciul de booking de consiliere la domiciliu, telefon: 0753067277. Nu uita sa te inspiri din colectiile de draperii, perdele si tesaturi Sophia si noi iti garantam un cadru de care te vei indragosti!

No Comments Yet

Comments are closed

FOLLOW US ON