Colectii de perdele moderne- un must-have pentru o casa in tendinte

Designul ferestrei este cel ce imbraca orice incapere si ii confera un aspect cozy si boem. Perdelele le alegem in functie de stilul casei si de mobila care decoreaza incaperile. Tocmai de aceea, Sophia iti pune la dispozitie cele mai noi colectii de perdele moderne, pe care le poti asorta cu draperiile potrivite.

Cu 24 de magazine in franciza in tara si un showroom in Anglia, Sophia este singurul retailer romanesc ce creeaza produse autentice, cu un design original.

Anual, sunt lansate colectii fresh, cu tesaturi de calitate, de la perdele, draperii, cuverturi, covoare, fete de perna, de masa, pana la lenjerii de pat. Fiecare colectie este o invitatie la stil si eleganta, iar perdelele raman in topul celor mai bine cotate tesaturi Made in Iasi.

Prezenta la targurile internationale din Anglia, Franta, Italia, si cu numerosi colaboratori si designeri externi, Sophia se bucura de proiecte de succes inclusiv peste hotare. Tesaturile fine, imprimeurile, broderiile, accesoriile, galeriile, si toate detaliile fac din Sophia, shopul ideal pentru un “windows treatment” de efect.

Daca nu ai inspiratie si nu stii ce tesaturi sa alegi, poti beneficia de consiliere online, cat si consiliere gratuita 2 ore la domiciliu cu unul din designerii specializati.

Iata cateva din cele mai populare colectii de perdele moderne Sophia:

1. Perdea Mykonos

Extrem de raginata si delicata, perdeaua Mykonos este un must-have in casele cu un aer boem. O poti monta in living sau dormitor, alaturi de o draperie Sanremo– 217 lei/ml.

Designerii de interior recomanda un joc cromatic bland in casele moderne, accentuate cu o pata de culoare. Daca ai de exemplu o mobila alba, poti interveni cu turcoaz si insertii argintii.

Perdeaua Mykonos vine imbracata cu un joc delicat, cu dune stravezii, ce amintesc de valurile marii. Este o perdea versatila si usor de combinat cu draperii colorate, dat fiind faptul ca este monocroma. Pret perdea Mykonos- 90 lei/ ml.

2. Perdele moderne Tendaggi

Gama de perdele moderne Tendaggi a cucerit lumea decoratiunilor, fie ca vorbim de resedinte, fie de restaurante sau spatii publice. Un exemplu de succes este decorul realizat la terasa estivala de la Neata cu Razvan si Dani, difuzata zilnic pe Antena 1.

Perdeaua Tendaggi Vento, de un albastru inchis este disponibila la 86 lei/ ml. Tesatura lejera poate fi montata atat in livinguri sau bucatarii open space, cat si pe o pergola in gradina.

O poti asorta cu un accesoriu de prindere floral, pentru un efect incantator si sofisticat.

3. Perdea Marrakesh

Inspirata de arhitectura din Marrakesh, din Maroc, perdeaua te poarta cu gandul la frumusetea palatelor regale. Aceasta este de o finete aparte, cu o tesatura subtire si de calitate, usor de spalat si de intretinut de-a lungul anilor. Alaturi de o draperie cu o patina vintage, cum ar fi Antique Rome, poti redefini stilul casei tale, intr-unul unic si original.

Perdeaua Marrakesh in nuante de crem bland este o invitatie la visare. O poti monta pe ferestrele inalte, alaturi de un coltar diafan si perne colorate. Astfel te vei relaxa in voie, intr-un cadru boem, ce poarta amprenta proprie. Pret perdea Marrakesh- 105 lei/ml

Oricare ar fi culorile pe care ti le alegi pentru decorarea perdelelor, aminteste-ti sa calculezi corect lungimea perdelei si a draperiilor. Daca ai nevoie de o ghidare, citeste si articolul cu tips and tricks pentru alegerea corecta a galeriei pentru perdele si draperii.

No Comments Yet

Comments are closed

FOLLOW US ON