Cum sa-ti decorezi locuinta in tonuri de nude

Atunci cand ne hotaram sa ne decoram locuinta, e important sa stim sa alegem culorile potrivite, deoarece cromatica este cea care conteaza in tot acest demers al nostru de a crea un mediu placut si relaxant.

Vrei sa faci o schimbare in casa ta, insa nu stii exact ce ti s-ar potrivi? Noi iti venim in ajutor cu cateva sugestii de produse si accesorii din colectiile Sophia care sa te inspire sa alegi nuantele si culorile potrivite.

Daca vrei sa te bucuri de armonie si liniste alaturi de cei dragi, e bine de stiut ca cea mai recomandata cromatica este cea in care predomina tonurile nude, cu nuante cat mai naturale si discrete, precum crem, bej, gri sau alb.

O varianta pentru decorarea locuintei in tonuri de nude este aceasta draperie eleganta ce va reusi sa atraga atentia cu detaliile fine si imprimeul cu trandafiri. Poate fi o optiune inspirata pentru persoanele mai visatoare si romantice. Pentru un decor complet, iti recomandam sa alegi o perdea simpla, alba si sa asortezi draperia cu o perna decorativa cu imprimeu floral. Se vor potrivi de minune!

img130134Dc

Probabil stii ca nuantele pe care le alegi pentru dormitor, incaperea unde te retragi dupa o zi lunga la birou, pot influenta calitatea somnului sau a vietii tale. De aceea, noi recomandam sa alegi astfel de lenjerii de pat in tonuri de nude si cu un frumos print floral. Alegerea acestei nuante de bej in combinatie cu mobilierul alb va transforma camera intr-un loc linistitor si relaxant, cu un efect romantic.

img130172CC

Daca esti adepta simplitatii, atunci iti recomandam aceasta draperie eleganta de culoarea gri si accesorizata cu flori, pentru mai mult rafinament si o pata de culoare. Poate fi folosita in combinatie cu o perdea din voal simpla si transparenta, ajutand la crearea unui ambient cald si primitor. Decorul poate fi completat cu o perna decorativa cu imprimeu floral sau chiar o vaza cu flori. Daca preferi nuantele neutre, aceasta draperie poate fi o alegere inspirata, care va da personalitate oricarei incaperi.img130837Da

Toate aceste draperii, perdele si accesorii le gasesti in magazinele Sophia din tara sau online pe site-ul nostru www.sophia-romania.ro, unde te asteapta si consultantii nostri pentru mai multe detalii si informatii.

No Comments Yet

Comments are closed

FOLLOW US ON