Recomandari pentru tesaturi in bucatarie

Bucataria este  locul perfect pentru cinele cu familia si prietenii, tocmai de aceea decorul  in care gatesti trebuie sa fie perfect optimizat. Arta culinara poate schimba felul de trai al oricaruia dintre noi, iar accesoriile pentru gatit cu siguranta intregesc aceasta pasiune.

La Sophia, am creat o serie de tesaturi pentru bucatarie, in diverse accesorii care fac diferenta. Fie ca vorbim de tapiterii pentru scaune sau coltare, sau de fete de masa, pernute decorative, pana la sorturi, la noi pe site gasesti tot ce ai nevoie.perdele bucatarie

Totul este special creat in bucatarie. Designul cu mobilier de lemn rustic, modern sau clasic, bufetul, designul ferestrelor cu tesaturi colorate sau sisteme romane, toate sunt importante pentru a obtine un cadru de vis.

Iata cateva dintre cele mai atragatoare tesaturi pentru bucatarie:

Tesaturi pentru bucatarie de tapitat:

Tapiteriile aduc o nota de eleganta bucatariei, iar designerii de interior recomanda tesaturile catifelate, in note delicate.

Una din preferatele noastre este Valparaiso. Tesatura poate fi folosita atat ca draperie, cat si ca tapiterie pentru coltare, scaune clasice cu perne pufoase, dar si pentru pernutele decorative.

Culorile delicate de la albastru la auriu sunt o invitatie la aerul mediteraneean, care cu siguranta iti va desavarsi bucataria. Pret 215 lei/ ml

Un alt model apreciat pentru tapiterii si perdele, care se poate aplica de minune in bucatarie sau intr-un living open space, este Antique Rome.

Colectia aduce in atentie materialul fluid, cu irizatii sofisticate, ce amintesc de pietrele pretioase, cum ar fi lapis lazuli, folosite in coroanele regale. Tesatura unica poate fi folosita atat pentru draperii, cat si pentru pernutele de pe coltarul in care vrei sa te relaxezi.

Tesaturi de bucatarie pentru sort

Daca iti place sa gatesti, atunci cu siguranta , un sort de bucatarie este un must-have. Practic si cu un design catchy, acest sort cu dungi pastelate va aduce o pata de culoare in bucataria ta. Acesta este confectionat din bumbac (46%) si poliester (54%) si se recomanda spalarea si calcarea la temperaturi joase.

Fata de masa

Fie ca e o ocazie speciala in familie, o aniversare, reuniune, sau o masa de sarbatoare, fata de masa nu trebuie sa lipseasca.

Aceasta aduce un aer foarte elegant in bucatarie si creeaza o atmosferaca intr-un restaurant in care ai propria intimitate. Tesatura materialului este dintr-o combinatie de bumbac si poliester, ceea ce o face usor de intretinut. Designerii nostri iti sugereaza sa alegi o fata de masa cu modele geometrice inspirate de natura sau de traditiile pentru care ai aranjat masa.

Daca vrei sa vezi mai multe tesaturi pentru bucatarie, intra pe siteul nostru si alege-ti culorile potrivite si stilul dorit, pentru un decor personalizat.

The Good
The Bad
0
No Comments Yet

Comments are closed

FOLLOW US ON