Când ești propriul decorator

Cand esti propriul decorator trebuie sa ai resursa timpului. Pentru ca vei avea nevoie de mult timp sa cauti produsele pe care ti le doresti. De asemenea si durata comenzilor poate fi mare.

Asa s-a intampla si cu clienta noastra care si-a luat in serios rolul de decorator.

În jurul prânzului, o doamnă extrem de stilată a pășit pragul magazinului din Dinicu Golescu 24D . Inca de la intrarea în magazin ne-a anunțat că vrea să facă multe cumpărături. Fiind foarte dornica să-și redecoreze casa. Doar că noua noastră clientă nu era sigură ce vrea. Și nu este ușor să alegi dintre sute de obiecte care-ți fac cu ochiul. Cu ajutorul nostru, a reușit să găsească o parte dintre obiectele de decor dorite. Insa nu pe toate. Si nu pe loc.  Operațiunea propriul designer a durat câteva ore. A ales atat produse pe care le aveam in stoc, cat si produse personalizate. Astfel, comanda a fost trimisa catre atelierul nostru de creatie.

gratuitDe aceea, noi va oferim si va recomandam serviciul de consiliere gratuită.  Astfel vom stii exact ce produse sa va recomandam, iar livrarea va fi făcută cu promptitudine, fără eforturi din partea clienților. 🙂 Reamintim numărului coordonatorului nostru pentru echipa de consilieri la domiciliu  0753 067 277. 

Va stam cu drag la dispozitie!

No Comments Yet

Comments are closed

FOLLOW US ON