Designerii români de la Sophia au cucerit Parisul prin reinventarea draperiilor din catifea antichizată

Colecţia de ţesături Antique Rome Velvet a fost lansată în cadrul târgurilor Maison & Objet Paris și Bife Sim București.

17 septembrie 2014, Bucureşti –Sophia, producător de perdele și draperii gata confecționate și la comandă a reprezentat România în cadrul târgului Maison&Objet desfășurat în perioada 5-9 septembrie la Paris. Cu această ocazie a lansat colecţia de catifea Antique Rome,prezentată și pe 10 septembrie la Bucureşti, în cadrul targului BIFE-SIM.

Aflată la cea de a doua participare în cadrul celui mai important eveniment internaţional dedicat designului de interior, Maison et Objet Paris, Sophia a invitat publicul parizian într-o escapadă elegantă printre decorațiunile interioare în stil vintage ale colecţiei Antique Rome Velvet. Compania ieşeana a prezentat noua colecţie şi publicului român în cadrul celui mai aşteptat eveniment de profil, care reuneşte importante nume din industria română de mobilă şi accesorii, precum şi companii renumite din străinătate – BIFE SIM 2014.

Cu ocazia ambelor târguri, Sophia a lansat colecţia de catifea imprimată, antichizată, dar şi o gama vastă de decorațiuni interioare ce cuprinde draperii și perdele gata confecționate, fețe de pernă, cuverturi, accesorii handmade create de designerii proprii. “Participarea Sophia în cadrul celor două târguri reprezintă o oportunitate pentru noi de a descoperi şi înţelege mai bine ceea ce se cere pe piaţă în momentul de faţă. Cu ocazia evenimentului de la Paris ne-am putut contura o idee mai clară despre gusturile în materie de design interior ale pietei franceze. De asemenea un mare plus îl constituie faptul că prin intermediul acestui târg am stabilit noi contacte cu un nou segment de clienți, și anume: boutiqueuri, arhitecți și firme de home staging din Belgia şi Franţa”declară Anamaria Stefan- Manager Sophia.

Târgurile de mobilier şi decoraţiuni Maison et Objet Paris şi BIFE SIM tocmai s-au încheiat, dar creaţiile designerilor Sophia aşteaptă toţi iubitorii de frumos în cele 24 de magazine proprii și în franciză, din România, Republica Moldova şi Anglia.Sophia s-a implicat de-a lungul celor 10 ani de activitate în decorarea unor spații impresionante prin vechimea și grandoarea lor – Teatrul Național Vasile Alecsandri din Iași; Palatul Memorial ”Al. I. Cuza” de la Ruginoasa; Muzeul Unirii din Iași; Muzeul Mihail Kogălniceanu din Iași – dar şi a peste 60 de hoteluri şi pensiuni din România, peste 80 de restaurante și peste 4500 de case private.

No Comments Yet

Comments are closed

FOLLOW US ON