Un nou magazin Sophia in franciza la Baia Mare

“Nimic nu m-ar bucura mai mult decât să văd că fiecare geam decorat Sophia arată ca un zâmbet frumos și sincer.”

181f2470-da83-43c6-b065-f4457aa9d3c5

  1. De ce ai ales Sophia?

Căutam de mult o afacere în care să mă implic și ideea cu Sophia mi-a venit în vara anului trecut, pe când decoram casa părinților mei. Efectiv, m-am îndrăgostit de una dintre vitrinele Sophia și i-am spus mamei că trebuie să cumpărăm acele perdele și draperii. Și așa am și făcut.

PIC_1755

  1. Ce experință ai în domeniu?

Din pasiune pentru frumos și din dorința de a pune în valoare partea mea creativă, am oferit de nenumărate ori idei de decorare atât pentru case, cât și pentru apartamente, dar nu am studii aprofundate în domeniu. Îmi place în schimb să urmăresc emisiuni, tutoriale, articole și pagini de design interior. Pun mereu accent pe folosirea cât mai utilă a fiecărui spațiu/colțișor și îmi propun să las amprente care definesc personalitatea celor care locuiesc acolo.

PIC_1616

  1. Ce anume ți-ai propus să aduci oamenilor din Baia Mare?

Mi-am propus să le accesorizez căminul aducând acea “pată de culoare” care până de curând lipsea în Baia Mare. Pe lângă țesăturile rafinate, variate și spectaculoase, băimărenilor le promit idei inteligente și creative de decorare a casei în care locuiesc.

PIC_1621

  1. Care sunt provocările tale legate de Sophia?

Îmi doresc extrem de mult să fac din Sophia un brand foarte cunoscut în acest colțișor de țară. Vreau ca oamenii să fie încântați de produsele și serviciile noastre, să revină și să ne recomande. Nimic nu m-ar bucura mai mult decât să văd că fiecare geam decorat Sophia arată ca un zâmbet frumos și sincer.

Dacă și tu îți dorești o franciză în orașul tău, ne poți contacta AICI.

No Comments Yet

Comments are closed

FOLLOW US ON