O noua aparitie in presa: despre produsele Sophia in revista FPM

Revista FPM (Fashion Premium Magazin) a inceput ca un proiect aparut in mediul online in urma cu cativa ani si isi propune sa fie o sursa de inspiratie pentru cititori atunci cand vine vorba de ultimele tendinte in materie fashion, stil, alegerea unei tinute, accesorii sau un stil de viata mai sanatos.

De asemenea, revista isi propune sa promoveze brandurile romanesti si sa faca cunoscute povestile oamenilor talentati si pasionati de zona design si fashion, dar si designeri foarte cunoscuti in toata lumea.

La aproape zece ani diferenta, intr-o lume in care zona printului este cumva acaparata de mediul online, revista a avut curajul sa lanseze in acest an si formatul print. Primul numar al revistei a aparut in aprilie, iar in luna decembrie a aparut si cel de-al doilea numar.

Cu bucurie va anuntam ca in cel mai recent numar al revistei FPM veti putea citi la sectiunea “Deco” cu  recomandari si idei pentru decorarea casei, despre produsele si accesoriile Sophia Home Decoration, care va ajuta sa dati o nota calda si romantica locuintei voastre.

fpm-decoAvem o gama variata de materiale textile, cele mai fine tesaturi, draperii si perdele ce pot fi personalizate in functie de propriul stil si asortate cu alte accesorii Sophia. Va asteptam in magazinele Sophia Romania sau pe site-ul nostru pentru mai multe idei de decorare a casei intr-un stil unic si elegant.

Pentru mai multa inspiratie in zona deco si nu numai, va invitam sa cititi numarul 2 al revistei FPM.

No Comments Yet

Comments are closed

FOLLOW US ON