Un nou magazin Sophia Home Decoration


Pe 15 august, Sophia Home Decoration a deschis un nou magazin în București.  Acesta se afla pe strada Pache Protopopescu nr 21. Noua locație prevede un spațiu de prezentare modern, pe două niveluri. Avand un showroom dedicat celor mai noi colecții de țesături și decorațiuni textile la parter. Ia la etaj se afla un spațiu de birouri.

sophia pacheShowroom-ul este în prezent decorat cu exponatele care au fost prezentate de Sophia în cadrul târgului Salone Internazionale del Mobile. Targul a avut loc la Milano în perioada 12-17 aprilie 2016.  Decorațiunile expuse sunt în proporție de 100% concepția designerilor noștri. Acestea fiind create în manieră de a corespunde tuturor gusturilor și cerințelor pieței.

Încă de când pășești în interiorul magazinului, vei fi întâmpinat de o atmosferă plăcută, extrem de caldă. La aceasta contribuie deopotrivă cromatica țesăturilor, designul variat, muzica ambientală și profesionalismul consilierei și al designerului.

12983937_1598902247095229_6486505364698856677_oFie că ești în căutarea unor decorațiuni în stil clasic, sau îți dorești să îți amenajezi spațiul într-un stil modern, aici vei găsi ceea ce ai nevoie. Draperii cu printuri vesele sau minimaliste, în nuanțe naturale sau culori aprinse. Dar si fețe de pernă, cuverturi sau piese de mobilier tapițate.

Partea cea mai bună este că orice produs poate fi personalizat în termeni de dimensiuni, finisaj, aplicații cu danteluri sau broderie. Iar la fiecare pas al proiectului vei fi asistat în permanență de către un designer specializat.Acesta iti va oferi 2 ore de consiliere gratuită la domiciliu.

www.sophia-romania.ro

No Comments Yet

Comments are closed

FOLLOW US ON