Sophia se relocheaza in Palas Mall, Iasi, cu un nou magazin

Pornind din Iasi, brandul Sophia a ajuns in 15 ani, unul din cele mai puternice concepte pe piata din Romania si piata internationala de tesaturi si accesorii pentru ferestre. Experienta, dedicarea si dragostea pentru culori si arta s-au imbinat in accesoriile pentru un interior demn de aprecieri.

Cu 24 de magazine in franciza si un showroom in Londra, Sophia se numara printre cele mai bine cotate branduri de catre designerii si arhitectii internationali. De la case elegante, pana la restaurante, tesaturile made in Iasi si-au gasit calea pana in cele mai somptuoase palate din Franta, sau in hoteluri si pensiuni din lantul Horeca.

Magazinul Sophia din Palas Mall, Iasi, isi schimba in acest sezon locatia, dupa 6 ani de prezenta in centrul Iasiului. Fiind unul din punctele de interes, magazinul isi deschide portile tot in Palas Mall, Strada Palas nr. 7A , la etajul 1, vis-a-vis de McDonald’s.

Ce poti gasi in magazinul Sophia din Iasi

Pentru ca de aici a pornit povestea Sophia, avem pregatite pentru tine cele mai noi colectii de tesaturi, draperii, perdele, pernute decorative, sisteme de prindere, accesorii de perdele si nu numai.

Magazinul este o invitatie la rafinament, fiind accesorizat cu seturi colorate de draperii si perdele in orice stil iti doresti. Este practic o incursiune in lumea artei, in care influentele picturale se regasesc in aceste tesaturi ready made sau custom made.

De curand, Sophia a lansat in targurile internationale de obiecte decorative din Franta si Dubai, 15 colectii noi, menite sa celebreze si 15 ani de la nasterea conceptului.

Eleganta draperiilor cum ar fi Valparaiso, Cinque Terre, Passau, Washington te va cuceri prin jocul de culori unic al acestor tesaturi. Le poti folosi la comanda pentru tapitarea patului, scaunelor sau a pernelor decorative sau a draperiilor din orice camera.

Tinem la stilul dorit si stim ca fiecare decor poarta amprenta propie, tocmai de aceea avem in mostrar si pe site, peste 800 de modele de tesaturi care sa te inspire.

Atelierele noastre de creatie din Iasi si Bucuresti, cu 30 de designeri si croitori, au imbogatit designul ferestrelor atat in case rezidentiale, cat si in spatii office sau pensiuni si restaurante boeme.

Echipa noastra de consilieri specializati in designul tesaturilor iti pot crea un ambient de care te vei indragosti, pe orice stil doresti.

In plus, poti beneficia de consiliere chiar la tine acasa, gratuit, timp de 2 ore, pentru a obtine un cadru 100% personalizat si original.

Te asteptam sa treci pragul noului nostru magazin plin de culoare din Palas Mall si sa iti reintregi spatiul dupa cum ai visat. Suna-ne oricand la 0753067277 pentru a-ti programa consilierea la domiciliu sau intra pe pagina noastra de Facebook sa fii la curent cu ultimele trenduri decorative.

No Comments Yet

Comments are closed

FOLLOW US ON