Ce modele sa alegi din noile colectii de perdele si draperii Sophia

In luna septembrie 2019, Sophia sarbatoreste 15 ani de la lansare, 15 ani de evolutie si de dragoste pentru designul interior.

Intreaga echipa a sustinut cu aceasta ocazie si lansarea a 15 colectii de perdele si draperii cu modele unice.

Tesaturile de calitate se intrec in rafinamentul care a devenit deja un atribut al draperiilor si perdelelor din magazinele Sophia. Cu 7 magazine proprii si 17 deschise in franciza, inclusiv un showroom in Anglia, conceptul Sophia s-a bucurat de popularitate si apreciere, la targul Maison et Objet, care s-a incheiat pe 10 septembrie. Acesta a fost primul targ international de mobila, design interior si arhitectura din aceasta toamna la care a participat Sophia, urmand sa participe la Index in Dubai si Mebel in Moscova.

Si in Romania, noile colectii vor putea fi gasite la targul Bife, Bucuresti, Romexpo, iar mai apoi in magazinele din colturile tarii, dar si pe shopul online.

Iata cateva din cele mai atragatoare tesaturi de perdele si draperii:

Tesaturile Cinque Terre

Fiind un material catifelat, placut la atingere si in irizatii deosebite, Cinque Terre vine sa completeze gama de draperii si tapiterii pentru o casa eleganta. Culorile blande de la bej, auriu, argintiu sau roz pal amintesc de tusele tablourilor impresioniste, ce au fascinat ani la randul prin imbinarile cromatice.

Aceasta poate fi folosita in livinguri, sali de meeting, dormitoare matrimoniale, restaurante, cafenele, dar si pentru tapitarea paturilor, a scaunelor sau pentru perne decorative.

Poti asorta aceasta tesatura cu o mobila din lemn sculptat, cu o perdea simpla bej sau galbena, si cu un sistem de prindere, cum ar fi canafii.

Tesaturile Positano

Cu o invitatie la poezie si romanta, aceasta tesatura Positano aduce cu sine o delicatete aparte. Materialul fin si usor are o textura lejera, fiind ideal pentru perdele. Il poti amplasa in camera de zi, dormitor, sau intr-un butic in care vrei sa pastrez o armonie cromatica. Nuanta de alb iti permite sa o asortezi cu orice tip de mobila, fie ca vorbim de mobila vintage, retro sau moderna.

Tesaturile Montreaux

Daca vrei sa dai incaperii un aer boem si pretios, poti opta pentru tesaturile Montreaux. Materialul stralucitor si fin este ideal pentru resedinte ample, sali de intalnire, restaurante sau hoteluri, dar si pentru un birou sofisticat.

Modelele variate cu pasari sau patternuri geometrice iti lasa loc pentru imaginatie si pentru stilul preferat. Culorile delicate de galben, argintiu, dar si nuantele vii de rosu din gama de draperii iti vor inveseli pe loc orice camera.

Draperiile Firenze

Inspirate din decoratiunile italienesti, colectia Firenze este un must-have in casele boeme, cu decoratiuni glamour. Materialul rezistent actioneaza ca un izolant termic si fonic, fiind potrivit in casele reci, sau in camerele in care vrei mai multa intimitate. Draperia este una usor de intretinut si de accesorizat cu perdele Sophia si cu accesoriile de prindere special concepute: magneti, butoni, cordoane, snururi elegante si canafi matasosi.

Fii si tu la curent cu cele mai noi evenimente Sophia si urmareste-ne pe pagina de Facebook sau canalul de Youtube. Spune-ne ce model te intereseaza, iar noi iti vom realiza un decor personalizat, cu noile colectii de perdele si draperii Sophia.

No Comments Yet

Comments are closed

FOLLOW US ON