Targu Jiu orasul cu cel mai faimos ansamblu cultural din lume va fi caminul noului magazin Sophia – interviu

Povestile frumoase merita sa fie relatate si facute cunoscute publicului larg intrucat ele sunt o constanta sursa de inspiratie. Avand in vedere faptul ca mai este putin si se deschide acest nou magazin la Targu Jiu, ne-am gandit sa iti prezentam munca a doi oameni minunati pentru care domeniul decoratiunilor interioare a reprezentat o schimbare in viata si o modalitate de valorificare a creativitatii, unde, experienta tehnica trece pe locul doi.

Dan Nicolcioiu, Manager Franciza Targu Jiu, Sophia Romania

Inceputul unei frumoase experiente la Targu Jiu

Magazinul Sophia Targu Jiu

Formam un cuplu de peste 35 de ani cu bucurii si greutati. Le-am trecut  dand frau liber pasiunii pentru natura, munte si sporturi montane. Daca la 25 de ani strabateam muntii cu rucsacul in spate, mai tarziu lasam in urma necazurile in viteza schiului, pentru ca la 50+  sa ne bucuram de semetia muntilor pe bicicleta. Este modul nostru de a ne incarca bateriile si de a ne bucura de viata

Am o experienta in mediul privat de peste 20 ani cu afaceri in domeniul automatizarilor industriale, productia si montajul tamplariei de Al si PVC.  In ultima perioada afacerea devenise una de subzistenta fara pretentii de dezvoltare. Anul trecut am avut de raspuns la mai multe intrebari privind viitorul nostru si am hotarat ca desi nu mai suntem la prima tinerete trebuie sa incercam mai mult pentru viitorul familiei noastre. Ne confruntam cu multe incertitudini privind modalitatile de sustinere financiara a familiei si am decis ca folosirea unei finantari prin programul Start pentru Excelenta cu fonduri UE ar fi o solutie pentru un nou inceput.

Proiectul s-a axat pe dezoltarea afacerii de montaj tamplarie , dar a permis si dezoltarea unui activitati conexe care inseamna comercializarea si montajul decoratiunilor interioare. Portofoliul de clienti din domeniul tamplariei  si reputatia pozitiva de care ma bucur in zona l-am considerat un atu important in a accesa Franciza Sophia , un brand recunoscut in domeniu, mai ales ca zona nu are acoperita aceasta activitate decat la un nivel scazut de calitate si capacitate de satisfacere a pietii.

La inceput a fost un proiect si la asta ma pricep foarte bine (este al doilea proiect cu finantare UE pe care l-am accesat de pe primul loc in privinta punctajului obtinut). Sophia a fost atunci un site din Internet, apoi un email cu prezentarea afacerii primit de la Directorul pentru Francize.  Eram pe un drum fara intoarcere asa ca nu ne-a mai ramas decat optiunea implementarii planului de afaceri. Sophia a devenit pentru noi prioritara, vazand in ea o activitata placuta, in care abilitatile tehnice trec pe plan secund si trebuie dezvoltata comunicarea si spiritual artistic . In concluzie: o noua provocare pe care urmeaza sa o parcurgem impreuna, ca de altfel drumul cu suisuri si coborasuri al ultimilor 35 de ani. A fost anul provocarilor, pentru ca si la locul de munca Primavara s-a confruntat cu schimbari pe care nu le anticipasem. Responsabilitatile au crescut si a fost nevoie sa regandim toate actiunile privind proiectul pe care nu ne-am gandit nici o secunda sa-l abandonam.

Proiectul a fost recalibrat,  a trebuit sa ies un pic din zona de confort si sa folosesc pe cat posibil capacitatile de luciditate si experienta in zona corporatisata ale sotiei . Implicarea ei , desi limitata , este esentiala in acest demers. Sophia Tg. Jiu a devenit pentru amandoi  acum dragostea din a doua tinerete!  Asa cum arata acum Sophia din Tg. jiu a folosit resurse din proiectul de finatare , dar si mai mult contributia proprie (credit bancar) care ne obliga la reusita. Nici n-are cum sa fie altfel, domeniul decoratiunilor este o dorinta ascunsa a multora , produsele Sophia au un standard de calitate ridicat, colectiile  in trend cu tentintele mondiale si nu in ultimul rand se bucura de un CEO care este atat motorul cat si sufletul afacerii.

Tipuri de materiale care se regasesc in catalogul de perdele si draperii marca Sophia

Perspective si modul in care este deja primit magazinul la Targu Jiu

La doar cateva zile de la deschiderea (neoficiala!) ne trec pragul  oameni uimiti ca in Tg. Jiu exista un magazin la un asemenea nivel de prezentare, incantati de varietatea tesaturilor si calitatea accesoriilor si a mobilierului. Suntem pe un drum bun si in privinta coagularii unei echipe care sa se ridice la standardul impus de Sophia. Vom reusi cu siguranta, cat de mult, timpul ne-o va spune. Interesant este ca ca oamenii intreaba de domenii pe care nu le-am expus inca : tapiterie, servicii de curatire, rolete! Succesul pare foarte probabil cu atat mai mult cu cat inca nu am deschis canalele de marketing.  Privim cu mai multa incredere viitorul si  Sophia este parte importanta din el. Va asteptam cu inima deschisa acasa la Brancusi si ne straduim sa facem o deschidere festiva cat mai reusita. Targu jiu , care are cel mai faimos ansamblu cultural din lume, are acum si Sophia!

Va invitam sa participati la deschiderea oficiala a magazinului Sophia din strada Victoriei 186, Tg. Jiu.

Aceasta franciza reprezinta cel de-al 24-lea magazin al retelei Sophia specializata in decoratiuni interioare, perdele si draperii de lux, personalizate la comanda.

Invitatia este valabila doar prin inscrierea la telefon +40 (744) 607 023 cu minim 48h inainte de eveniment. Dorim sa ne adresam in mod special arhitectilor si designerilor din Tg. Jiu, dezvoltatorilor imobiliari, proprietarilor de hoteluri si pensiuni si nu in ultimul rand clientilor care intentioneza sa-si redecoreze si sa isi infrumuseteze casa.

Mai multe detalii despre eveniment se pot gasi pe pagina de Facebook oficiala a evenimentului.

No Comments Yet

Comments are closed

FOLLOW US ON