Fascinația pentru lumea eleganței, a culorilor și texturilor Sophia Home Decoration

În business, familia a susținut-o încă de la început pe Anamaria Chereji. Cu atât mai mult cu cât adoră decorațiunile, au văzut-o și încrezătoare în forțele proprii și știau clar că nu se teme de nimic. Orice provocare nouă o întărește și o motivează. Încă de la începutul unei afaceri noi este important nu numai să ai tu încredere că ceea ce faci este bine, dar susținerea celor din jur, aprecierea eforturilor îți dau aripi și, bineînțeles, încredere.

A rezonat repede cu propunerea asociatei ei de a deschide o franciză Sophia Home Decoration în Cluj. Mihaela Băisan cunoștea foarte bine domeniul decorațiunilor interioare, iar Anamaria era foarte pasionată de această lume a frumosului, a armoniei. A luat-o ca pe o provocare, iar o dată ce au început procesul de deschidere a magazinului, lucrurile începeau să prindă viață, a realizat că a fost alegerea potrivită, iar alături de Mihaela a simțit că succesul nu v-a întârzia să apară.

” În momentul în care visul prindea viață am simțit că mă cuprinde un sentiment de bucurie și un entuziasm nestăpânit, care mi-au dat aripi în perioada de început. Ca în orice afacere, există urcușuri și coborâșuri, însă când faci ce îți place, când pui suflet și îți canalizezi toată energia și pasiunea în activitatea pe care o desfășori, rezultatele și satisfacția personală și profesională nu întârzie să apară.”

Oamenii care îi stau alături sunt aleși în funcție de chimia simțită încă de la interviul de angajare. A urmărit tot timpul ca oamenii aleși să aibă spirit de echipă, inteligență emoțională și financiară. În franciza Sophia Home Decoration, Anamaria știe că se poate baza în orice moment pe asociata sa, au foarte mare încredere una în cealaltă. Viața a învățat-o că trebuie să fie tot timpul precaută în acțiuni, mai ales când este vorba despre oameni. Este foarte important pentru că a învățat să numai judece oamenii sau o situație la prima vedere. Să stea să analizeze la rece și apoi să ia decizia. Iar strategia aplicată a funcționat.

Sophia este în primul rând despre cum rezonezi cu fiecare client

Sophia Home Decoration este în primul rând un domeniu preferat de femei, dar și bărbații au demonstrat că pot activa perfect cu decorațiunile, mai ales dacă sunt sensibili, pasionați de frumos, dar și riguroși în calcule. Oameni care dau dovadă de mult simț practic. “Indiferent că este femeie sau bărbat, important este sa aibă o chemare pentru acest tip de afacere, pentru că deși pare frumoasă și ușoară, totul se rezumă la comunicare și la cum trebuie să rezonezi cu oamenii pentru a reuși să îi atragi, lucru care nu se întâmplă mereu, de aceea trebuie să știi să te adaptezi oricărei situații și oricărei persoane.”

Clienții sunt foarte importanți în acest business. Important este să te mulezi pe dorințele lor. În fiecare proiect este importanță chimia, trebuie urmărit întregul proces, de la consilierea la domiciliu, măsurătorile, apoi montajul, iar la final este foarte importantă mulțumirea acestuia. Pentru că și data viitoare tot produsele Sophia Home Decoration le va alege, pentru că a fost mulțumit. Toate lucrările sunt practic cartea lor de vizită, pentru clienții noi care vin. “Gabriela Balint a fost clienta căreia i-am decorat casa, apoi am ținut legătura și a mai comandat de la noi diferite decorațiuni. Aceasta a cooperat foarte bine și in final mi-a mulțumit pentru alegerea pe care am făcut-o în ceea ce privește  legătura dintre  cromatica și textura produselor. Au fost și alții, evident, dar această clienta mi-a rămas în minte ca o amintire plăcută, cu un montaj care a decurs foarte bine și de la care am primit aprecieri sincere.” În loc de încheiere… Stilul preferat este Shabby Chic, iar produsele care o încântă și le recomandă și clienților sunt draperiile și perdelele Vancouver, draperiile Dallas, perdelele Oscar și Premium Georgette, Draperiile Chicago Sofa.

No Comments Yet

Comments are closed

FOLLOW US ON