Brandul românesc de decorațiuni interioare textile Sophia a participat la Salonul Internațional de Mobila din Milano

Brandul românesc Sophia Home Decoration, cu activități în domeniul decorațiunilor interioare: perdele, draperii, tapițerii, drapaje, lambrechine și pernuțe decorative a participat in luna aprilie la Salone Internazionale del Mobile in Milano.

Cea de-a 57-a ediție a Salonului de Mobilă s-a desfășurat pe o perioadă de 6 zile și a avut un rezultat extrem de pozitiv conform organizatorilor; peste 434.000 de participanți din 188 de țări, ceea ce a dus la o creștere de 26% față de ediția din 2017.1841 de expozanți și-au prezentat produsele din mai multe game, iar printre aceștia și Sophia Home Decorations.
Datorită obiectivelor stabilite, compania își dorește a fi tot timpul printre firmele internaționale de top cu brand-uri high-end în domeniul decorațiunilor interioare.

Am reușit să aducem culoare și unele dintre cele mai de senzație colecții de țesături la acest Salon. Reușim an de an, prin prezența noastră la târgurile internaționale de la București, Milano și Paris să fim în ton cu cerințele hub-urilor de referință în design-ul interior.
WhatsApp Image 2019-06-13 at 17.10.01 (1)
Participăm la aceste târguri și saloane pentru că fac parte din obiectivele noastre strategice, reprezentând un model de afaceri consolidat care leagă profesioniștii și experții, creând oportunități de conectare cu factorii de decizie și comunitatea de design din întreaga lume.
Si se văd și rezultatele în contractele obținute de companie în afara României.

Sophia Home Design a participat la Salonul International al Mobilei din Milano cu o gamă largă de exponate care îmbină calitatea și creativitatea, mulțumită muncii asidue și dăruirii întregii echipe.
Ne-am axat foarte mult pe întoarcerea la clasic, căutarea purității și a fanteziei, o tendință din ce în ce mai actuală în design-ul interior dar și pe luxul atemporal.
WhatsApp Image 2019-06-13 at 17.10.01 (2)
O caracteristică comună a tuturor tendințelor pe care am încercat să le abordăm a fost recuperarea valorii narative a obiectelor, a abilității lor de a crea o atmosferă.” – Anamaria Ștefan, fondatoarea Sophia Home Decoration.

WhatsApp Image 2019-06-13 at 17.10.01 (3)

Brandul Sophia Home Decoration este prezent pe piața europeană prin distribuitori în Italia, Franța, Estonia și Marea Britanie.

Despre Sophia Home Decoration

Compania Sophia Home Decoration a fost înființată în anul 2004 de antreprenoarea Anamaria Ștefan și oferă o gamă largă de decorațiuni interioare textile (perdele, draperii, tapițerii, drapaje, lambrechine), dar și servicii de consiliere gratuită la domiciliu prin designeri specializati, confectionare la comanda si montaj.

În prezent, rețeaua de magazine Sophia Home Decoration este prezentă în București, Cluj, Iași, Constanța, Bacău, Bistrița, Vaslui, Negrești-Oaș, Ploiești, Târgu Mureș, Pașcani, Brăila, Vatra Dornei, Rădăuți, Alba Iulia și Oradea.
WhatsApp Image 2019-06-13 at 17.10.02
În cei 13 ani de activitate pe piața din România, compania și-a consolidat poziția de furnizor în domeniul decorațiunilor interioare, având în portofoliu proiecte de amenajare a peste 80 de hoteluri și pensiuni, 100 restaurante și cafenele, teatre, muzee, precum și peste 6.000 de reședințe private. Sophia lansează colecții de țesături anual și le prezintă la târgurile internaționale din București, Milano și Paris.

No Comments Yet

Comments are closed

FOLLOW US ON