Sophia prezinta colectii textile noi la targurile internationale din Franta, Dubai si Moscova

Luna septembrie marcheaza un nou start pentru Sophia, la nivel international, cu lansarea celor mai sofisticate colectii de tesaturi custom made. Toamna aceasta este dedicata frumosului, fiind luna cu cele mai armonioase culori. Tocmai de aceea, am conceput 15 colectii noi, variate, cu patternuri moderne, dar si clasice, inspirate de nuantele naturii sau regale, gata sa cucereasca inimile designerilor de pretutindeni.

Cu o traditie de 5 ani in prezenta la targul international de design interior Maison & Objet, Paris, Sophia aduce in perioada 06-10 septembrie 2019, un nou stand de prezentare cu cele mai atragatoare seturi de perdele, draperii si tesaturi pentru tapiterii de efect.

Targul din Franta pune accentul pe pasiunea pentru decor interior, cu designeri internationali, arhitecti, antreprenori si retaileri de mobila sau tesaturi, din toata lumea. Este totodata o buna ocazie de networking, de a inchega noi relatii de parteneriat si de a arata lumii ca si Romania are produse textile de calitate, lucrate cu drag in atelierele din Iasi si Bucuresti.

Echipa Sophia va fi prezenta ca de obicei cu tesaturile cele mai populare de pana acum, dar si cu cele 15 colectii inedite, dedicate oricarui stil decorativ pentru “windows treatment”. De la perdele, draperii, tapiterii, sisteme de prindere, pana la canafi si accesorii de stilizat tesaturile, clientii si vizitatorii din targul parizian vor avea ocazia sa isi aleaga orice isi doresc pentru ferestrele lor.

Totodata, tesaturile Sophia care vor fi etalate se adreseaza si lantului Horeca. De aceasta data, designerii nostri recomanda tesaturile ignifuge, cum ar fi gama de draperii Blackout, care sunt extrem de rezistente si actioneaza ca un bun izolant fonic, termic si de lumina, in restaurante, hoteluri sau pensiuni.

Un alt targ de anvergura la care se mai pot regasi tesaturile Sophia este Index in Dubai, in perioada 17-19 septembrie 2019 la Dubai World Trade Center.

Lansata in 1990, expozitia INDEX este cel mai mare targ de profil, pentru Orientul Mijlociu si Africa de Nord, pentru comunitatea de proiectare si design.

Acest eveniment conecteaza arhitecti, designeri de interior, dezvoltatori si profesionisti in domeniul achizitiilor cu noi branduri, start-up-uri si cele mai mari nume internationale din mobilierul interior si scena de amenajare din toate industriile.

Passau

Este primul an in care Sophia expune la acest eveniment, unde va lansa totodata colectiile Cinque Terra, o catifea printata cu irizatii satinate, Passau, Albena, Hawaii, Washington, Positano si multe altele.

Toamna culorilor vine cu an alt eveniment unic- Targul Mebel din Moscova, Rusia, in perioada 18-22 noiembrie 2019. Mebel este cel mai mare targ de mobila organizat anual, in Rusia si Europa de Est si uneste cu aceasta ocazie branduri si producatori de mobila si accesorii decorative, desgineri si decoratori de interior la nivel mondial.

Echipa Sophia se afla in premiera si la acest targ international, fiind o sansa unica de a etala tesaturile cu design unic, peste hotare, la peste 817 expozanti, din 28 de tari diferite si peste 40670 de vizitatori.

Cinque Terre

Tesaturile marca Sophia vor face inconjurul Europei in aceasta toamna, intr-o epopee a rafinamentului.

Ne bucura foarte mult prezenta la aceste targuri. La Maison & Objet suntem deja la a 5 a editie si mereu suntem deschisi la oportunitati si parteneriate. Fiecare editie ne-a creat noi legaturi, atat cu clienti interesati si fascinati de tesaturile noastre, cat si cu arhitecti si designeri externi, care promoveaza seturile de perdele si draperii custom made. Franta este o oaza de inspiratie si eleganta, tocmai de aceea, lansam cu aceasta ocazie si colectia Cinque Terre, cu materiale catifelate si fluide.

Index din Dubai este o avanpremiera si pentru noi, dar suntem increzatori in draperiile fine, din materiale de calitate si credem ca gama de draperii Passau, in tonuri aurii va cuceri inimile vizitatorilor din Emirate.

Rusia este cea care inchide cercul targurilor din aceasta toamna, cu targul Mebel, unde suntem extrem de incantati ca ni s-a oferit ocazia sa expunem, mai ales ca este cel mai mare targ deco anual, din Europa de Est.

Vrem sa oferim clientilor, designerilor, arhitectilor si posibililor francizati internationali un mic preview din ce inseamna lantul Sophia. Vrem sa aratam ca tesaturile croite in atelierele din Iasi si Bucuresti sunt create pe toate gusturile si ca tesaturile pe care le vom lansa au o poveste de spus. Trebuie puse doar in locul potrivit si totul prinde viata.”- Anamaria Stefan Georgescu, fondatoare Sophia.

Colectiile ce vor fi lansate incepand cu luna septembrie se intrec in eleganta. Perdelele delicate vaporoase, cele cu texte boeme, rupte parca din poezii, dar si draperiile ample, catifelate, vor putea fi asortate cu piesele de mobila din casele personale, dar si partenerilor business din lantul Horeca. Fie ca ai nevoie de un set de draperii si perdele clasice, moderne sau eclectice, Sophia ofera produse de calitate si modele unice in Romania si in Europa.

In prezent, Sophia este singurul retailer roman, cu 24 de magazine in franciza in Romania si un showroom in Anglia, fiind un concept in ascensiune continua. Colectiile inedite vor putea fi regasite pe magazinul online, incepand cu luna septembrie 2019.

Cei pasionati de design interior ne pot urmari pe Pagina de Facebook sau pe canalul de Youtube, pentru a fi la curent cu cele mai noi trenduri decorative.

FOLLOW US ON