Sophia Romania a participat la Festivalul Casei de la Iasi 2014

Festivalul Casei este cel mai important eveniment din Iasi in domeniul decorarii si amenjararii interioare organizat la inceputul lunii aprilie in Palas Mall, zona Atrium si reprezinta un loc ideal pentru iesenii interesati de produse, servicii, materiale, tehnologii si multe alte informatii care sa ii ajute sa-si decoreze propria locuinta sau sa isi creeze un ambient placut si relaxant la birou.

La acest targ participa an de an profesionisti din domenii variate veniti sa isi prezinte produsele si serviciile, dar si sa le prezinte oferte si solutii vizitatorilor care doresc sa isi faca casa cat mai frumoasa si confortabila.

La editia din aprilie 2014 a fost prezenta si echipa Sophia Romania care a pregatit tuturor vizitatorilor ultimele colectii de perdele si draperii cu motive florale, in stil clasic sau modern. Cei prezenti la standul nostru au putut admira tesaturi foarte variate si bogate uni sau cu dungi, dar si materiale cu imprimeuri florale sau cu tematica: picnic, ceai, păsări, ocean si multe altele.

Mai mult decat atat, am venit in intampinarea vizitatorilor prezenti la targ cu discounturi speciale la diferite produse, dar si cu prezentarea primului magazin online specializat in perdele si draperii din Romania unde cei interesati isi pot comanda de acasa perdele personalizate sau confectionate pe dimensiuni standard, in functie de preferinte.

Pentru persoanele care doresc sa-si amenajeze casa sau sa faca anumite schimbari, designerii Sophia Romania au oferit consiliere gratuita la domiciliu si i-a asteptat pe vizitatori cu discounturi speciale pe perioada Festivalului Casei. Vizitatorii s-au putut delecta cu materiale disponibile intr-o paleta variata de culori precum bej, gri, rosu aprins, turcoaz, sau verde viu care sa se potriveasca cu (re)amenajarea locuintei inainte de sarbatoarea Pastelui.

Ne bucuram ca am participat la acest festival de la Iasi si am putut sa le oferim celor prezenti informatii utile, dar si sa le facem cunoscute produsele si serviciile noastre.

echipa Sophia Romania

perdele si draperii Sophia 2

perdele si draperii Sophia

accesorii Sophia

prezentarea produselor Sophia

Ne puteti vizita in magazine sau online, pe site-ul Sophia Romania.

No Comments Yet

Comments are closed

FOLLOW US ON