Sophia Romania a fost prezenta la BIFE SIM 2016

Romexpo, in parteneriat cu Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania (APMR) si Camera de Comert si Industrie a Romaniei, au organizat in perioada 14-18 septembrie targul international de mobila, echipamente si accesorii.

Ajuns la editia cu numarul 25, BIFE Sim este cel mai mare targ de mobila, echipamente si utilaje pentru industria mobilei din Romania, unde au fost prezentate cele mai noi tendinte si oferte din domeniul mobilei, al decoratiunilor, echipamentelor si accesoriilor din industria lemnului.

Pe parcursul celor cinci zile de eveniment, vizitatorii au ocazia sa se intalneasca cu specialisti in domeniul mobilei, producatori, importatori, arhitecti, decoratori sau designeri pentru a afla sfaturi utile si idei creative, dar si solutii ingenioase legate de decorarea si amenajarea casei, in functie de bugetul fiecaruia.

In cadrul acestei expozitii, participantii fac o incursiune in lumea mobilei si descopera toate stilurile de mobilier disponibile pe piata romaneasca si internationala, de la clasic la cel modern, de la cel confectionat din lemn masiv pana la cel pictat manual sau combinat cu piele sau sticla, cat si idei de decoratiuni interioare si corpuri de iluminat.

Sophia Romania a participat si in acest an la BIFE SIM 2016 pentru a aduce in atentia publicului larg noile colectii de draperii si perdele disponibile in portofoliul nostru si confectionate din materiale rezistente si tesaturi fine si de buna calitate.

Acestea au variat de la stilul clasic la cel modern sau vintage, cu o gama variata de produse frumoase si deosebite, cu imprimeuri florale, moderne sau clasice, ideale pentru a decora si personaliza camerele locuintei.

Nu au lipsit nici alte accesorii si elemente de decor precum pernutele de decor care au iesit usor in evidenta datorita modelelor speciale si variate, de la cele imprimate cu mesaje pana la cele cele brodate cu dantela, din catifea cu motive florale care sa se incadreze foarte bine in decorul interior si sa se asorteze cu draperiile alese.

Ne puteti vizita in magazine sa beneficiati de promotiile si reducerile disponibile sau puteti accesa online site-ul nostru pentru a vedea intreaga gama de produse si servicii Sophia.

Echipa Sophia la BIFE

Draperii si perdele

Draperii si perdele

perne decorative

perne decorative

No Comments Yet

Comments are closed

FOLLOW US ON