Targul International Maison & Objet de la Paris, 2015

Targul International de decoratiuni si mobilier “Maison & Objet” este un eveniment important pe care designerii, profesionistii si cei interesati de domeniul amenajarilor interioare nu trebuie sa il rateze. Acesta se organizeaza de doua ori pe an in capitala Frantei si reuneste de fiecare data un numar impresionant de expozanti veniti din toate colturile lumii sa isi prezinte produsele si serviciile, dar si sa interactioneze cu alti experti din acest domeniu.

Editia de toamna a anului 2015 a expozitiei s-a centrat in jurul temei Precious! (Pretios) iar artistii, designerii si toti oamenii creativi prezenti la eveniment au incercat sa arate publicului larg ce inseamna luxul, extravaganta sau rafinamentul si cum acestea pot fi exprimate in diferite moduri.

Cei prezenti la targul “Maison & Objet” de la Paris au putut admira creatiile unora dintre cei mai renumiti designeri din lume, au aflat care sunt tendintele in materie de mobilier si decoratiuni interioare si au avut ocazia sa gaseasca inspiratie pentru (re)amenajarea propriei locuinte.

Printre firmele romanesti participante la editia din anul 2015 a facut parte si echipa Sophia Romania care si-a facut cunoscute publicului prezent la eveniment propriile colectii de draperii si perdele, dar si numeroase accesorii utile pentru decorarea si amenajarea oricarui interior.

Vizitatorii care au venit la standul nostru au putut admira o colectie variata de draperii cu modele florale, brodate sau din catifea confectionate din materiale de calitate, rezistente si disponibile in culori naturale si calde potrivite pentru crearea unui ambient relaxant si primitor.

Nu au lipsit nici accesoriile si elementele de decor precum pernele decorative disponibile in modele diferite, imprimate cu broderie, simple sau cu ciucuri, din catifea sau alt material sintetic. Pentru cei interesati, aceste accesorii puteau fi asortate cu draperiile si perdelele disponibile si achizitionate impreuna sau separat.

Ne-am bucurat ca am avut ocazia sa participam si am putut impartasi din povestea Sophiei celor prezenti la targul de la Paris, unde toti iubitorii de frumos au putut admira produsele noastre.

1

3

DSC_0524

DSC_0525

DSC_0530

DSC_0532

DSC_0536

DSC_0542

DSC_0543

DSC_0544

DSC_0551

DSC_0554

DSC_0561

DSC_0576

DSC_0578

DSC_0713

DSC_0722

invitatie

Daca doriti mai multe informatii despre produsele noastre sau sa beneficiati de consultatii gratuite cu designerii si consultantii nostri specializati in “window treatment”, ne puteti vizita in magazine sau online pe site-ul Sophia Romania.

No Comments Yet

Comments are closed

FOLLOW US ON