Sophia Roman a Decorat Hanul Pădurarilor cu Perdele și Draperii pe Comandă

Franciza Sophia din Roman a realizat un proiect de decorare remarcabil pentru restaurantul Hanul Pădurarilor, oferindu-i touch-ul final prin perdele și draperii pe comandă, șine, galerii și accesorii. Iată detalii despre fiecare pas, de la consiliere și măsurători, până la ziua montajului ce a angrenat întreaga echipă.

Echipa Sophia din Roman împreună cu arhitectul Isidor Blăjuț, proprietarul și managerul francizei Sophia

Hanul Pădurarilor, cunoscut pentru atmosfera sa autentică și ospitalitatea deosebită, a fost recent împrospătat printr-un amplu proiect de decorare. Proprietarul Silviu Păduraru, cunoscut și iubit de romașcani pentru implicarea și devotamentul în a oferi cea mai bună experiență clienților săi, și-a lăsat ferestrele pe mâinile echipei din Roman, convins fiind de expertiza designerilor Sophia în decorarea proiectelor HoReCa. Atras fiind de potrofoliul nostru de peste 300 de hoteluri și restaurante, Silviu Păduraru și-a dorit draperii de revistă pentru locația sa.

Silviu Păduraru, fondator Hanul Pădurarilor împreună cu Isidor Blăjuț, proprietarul și managerul francizei Sophia din Roman

Consiliere gratuită la locație: un pas care face diferența!

Proiectul a început cu serviciul gratuit de consiliere la locație, realizat de designer Bianca. Ne-am prezentat cu mostre de țesături, am ales împreună perdelele și draperiile potrivite, sistemele de prindere adecvate și… ne-am revăzut apoi în ziua montajului! Nimic mai simplu pentru afacerea ta! Între timp, într-unul dintre atelierele noastre de creație au fost confecționate perdelele și draperiile.

Bianca, designer Sophia Roman

Perdele pe Comandă din Colecția BerlinEleganță și Lumină Naturală

Țesăturile au fost recomandate în conformitate cu standardele de siguranță impuse în domeniul ospitalității,  Pe lângă faptul că trebuie să fie foarte rezistente și ușor de întreținut, acestea trebuie să fie ignifugate, draperiile trebuie să fie blackout, 100% opace, criteriu ce asigură, totodată, și o izolare fonică și termică a camerei sau cel puțin dimout – adică în proporție de circa 80% opace. Perdelele trebuie să fie transparente, pentru a asigura lumina naturală atunci când se dorește.

Pentru perdele am folosit colecția Berlin, disponibilă la preț de 69 lei/ml, ce are avantajul de a permite filtrarea delicată a luminii naturale, contribuind la crearea unei atmosfere calde și primitoare.

Draperii pe Comandă din Colecțiile Sao Paulo și Bruxelles – Lux și Funcționalitate

Draperiile din colecția Sao Paulo, la 125 lei/ml, au fost alese pentru a oferi atât intimitate cât și control total al luminii, fiind o țesătură blackout. Combinația perdelei și draperiei a fost gândită pentru a oferi flexibilitate totată în reglarea luminii.

Colecția Bruxelles, cu un preț de 115 lei/ml,  este cea mai îndrăgită catifea dintre colecțiile Sophia, fiind în topul vânzărilor în ultimii ani.

Sisteme de Prindere: Galerii Catania și Șine Metalice

Șinele din colecția Catania sunt din aluminiu, fiind o comnbinație perfectă între șine și galerii, practic o adaptare a galeriei la stilul modern. Elementul prin care revoluționează constă în canalul de culisare care asigură deplasarea perdelelor și draperiilor fără întrerupere dintr-o parte în cealaltă pentru lungimi de până la 6 metri. Totodată, șinele metalice alese asigură o funcționare lină și durabilă, fiind esențiale pentru o utilizare practică și eficientă.

Canafii și butonii: esențe tari în sticluțe mici!

Accesoriile precum butonii și canafii au fost alese atât rolul lor practic de prindere a draperiilor, dar și pentru efectul deosebit pe care îl oferă decorului. Aceste detalii subtile contribuie la estetica generală, oferind un finisaj bine definit și sofisticat.

Coordonarea Proiectului și Mulțumiri

Proiectul a fost coordonat cu profesionalism de Blăjuț Isidor, managerul francizei Sophia Roman, implicând întreaga echipă pentru a asigura un rezultat de excepție: consilieri, designeri, atelierul de creație din Iași, echipa de montaj. Arhitect de profesie și designer specializat în decorarea ferestrelor, Isidor Blăjuț este ochiul critic din spatele fiecărui proiect, oferit feedback și sugestii echipei sale în toate etapele de decorare.  Acesta a fost prezent în ziua montajului, exprimându-i în mod direct mulțumirile sale lui Silviu Păduraru pentru încrederea în recomandările realizate de designerii Sophia.

Arhitect Isidor Blăjuț, proprietar și manager franciză Sophia Roman

Sună-ne pentru o Consiliere Gratuită la locația ta!

Transformă-ți și tu spațiul cu perdele și draperii pe comandă! Vizitează-ne în showrooom la adresa Bd. Roman Mușat, bl. 20 pentru a explora colecțiile noastre și pentru a primi consiliere personalizată.

Pentru întrebări și comenzi, nu ezita să ne contactezi la telefonul 0745 298 305. Echipa noastră de experți te așteaptă cu soluții creative și profesionale pentru orice proiect de decorare. Fă primul pas către un decor de vis cu Sophia Roman!

No Comments Yet

Comments are closed

FOLLOW US ON