Sophia strălucește în Alba Iulia cu o nouă franciză

Cu 19 ani în urmă, brandul Sophia și-a făcut apariția pe scena designului românesc. De la un magazin în Iași cu vise mari, la o rețea impresionantă de 30 de francize în România și o prezență internațională în Miami, Statele Unite ale Americii, Sophia a sculptat în timp un nume sinonim cu eleganța perdelelor de lux.

Cristina Stan și-a ales draperii pentru casă și apoi a dorit întreaga colecție!

Cristina Stan, noua noastră parteneră de business în franciză, a făcut cunoștință cu lumea perdelelor și draperiilor noastre prin intermediul Simonei Zubașco, proprietara a două francize Sophia în Baia Mare și Cluj. Originară din lumea asigurărilor și cu o carieră solidă în coordonarea echipelor de vânzări directe la nivelul a trei județe, Cristina a văzut în Sophia nu doar perdele și draperii, ci și oportunitatea unei afaceri de succes. Ghidată de Simona Zubașco ce i-a povestit despre propria ei experiență, Cristina a îmbrățișat visul Sophia, ducându-l mai departe în Alba Iulia.

Sunt Cristina Stan și mi-am îndeplinit un vis: am adus franciza Sophia aici, în minunata Alba Iulia! În luna decembrie 2022 am apelat la serviciile brandului Sophia pentru a ne decora ferestrele casei în care ne mutasem de curând. Atunci am simtit pentru prima dată că Sophia ar trebuie să fie prezentă și în orașul nostru.

Am celebrat împreună alături de invitați speciali

Alături de Cristina la grandioasa deschidere a noului showroom Sophia au fost prezenți nu doar clienți entuziaști, ci și o elită a lumii afacerilor și designului interior din Alba Iulia, designeri, arhitecți, antreprenori. Anamaria Ștefan Georgescu, fondator Sophia și Oana Stan, Director Național de Vânzări, s-au deplasat de la sediul din București pentru a fi alături de noua parteneră de business. Cristinei i-au fost alături și colege de breaslă, precum Simona Zubașco, proprietara francizelor Sophia din Cluj și Baia Mare și Andrada Creangă, proprietara francizelor din Sibiu și Brașov.

O Primire Caldă în Inima Alba Iuliei

Deschiderea francizei în Alba Iulia nu a fost doar un eveniment, ci o confirmare. Locuitorii orașului, deja familiari cu produsele Sophia prin interacțiunile anterioare, au primit noul spațiu cu brațele deschise și cu o curiozitate autentică. Faptul că Alba Iulia avea deja o bază de clienți înainte de deschiderea oficială a magazinului vorbește nu doar despre renumele brandului, ci și despre nevoia și aprecierea pentru produsele de calitate în domeniul decorațiunilor interioare.

Așadar, dragă cititorule, te așteptăm la Sophia Alba Iulia, pe strada Tudor Vladimirescu Bl. V4a, parter, pentru a-ți completa decorul cu perdele și draperii personalizate în atelierele noastre, galerii estetice și funcționale, șine cu acționare simplă sau electrică, perfecte pentru casele inteligente. Fie că ești din Alba Iulia sau împrejurimile orașului, ne deplasăm la domiciliu și îți oferim consiliere gratuită pentru alegerea țesăturilor și măsurători. Intră în povestea noastră cu o programare site-ul nostru.

Magazinul Sophia din Alba Iulia
No Comments Yet

Leave a Reply

FOLLOW US ON