Este oficial: Sophia și-a deschis porțile în Comănești cu o nouă franciză

Pe 28 martie, orașul Comănești a marcat un moment deosebit prin deschiderea francizei Sophia, brand specializat în perdele și draperii pe comandă. Evenimentul a subliniat nu doar extinderea brandului – ce deține o rețea de peste 30 de francize – ci și viziunea antreprenorială a lui Cristian Vieru, proprietarul și managerul acestei noi inițiative în Comănești.

Un vis devenit realitate

Cristian Vieru, un nume deja cunoscut în Comănești pentru business-ul său, Vru Interior, ce oferă servicii complete de renovare și construcție, a decis să îmbrățișeze franciza Sophia după o experiență personală în calitate de client. Decorându-și propria casă cu produsele Sophia, Cristian Vieru a fost atât de impresionat încât a văzut oportunitatea de a aduce aceeași calitate și frumusețe în orașul natal:

„Când am decorat propria mea casă cu perdele și draperii Sophia, am știut că trebuie să aduc acest standard de frumusețe și calitate în orașul meu. Este o onoare să fac parte din familia Sophia și să împărtășesc această pasiune cu comunitatea mea”.

Cristian Vieru a ales Sophia și Sophia l-a ales pe Cristian Vieru!

Cristian Vieru este numele din spatele noii francize Sophia în Comănești. Un repatriot care a revenit în România, dornic să investească și cu o bogată experiență internațională în designul și finisajele interioare. Pasiunea sa pentru estetică și calitate l-a purtat pe parcursul a două decenii de proiecte remarcabile, acumulând 7 ani de experiență în Marea Britanie și 14 ani în Grecia, unde s-a distins prin realizarea unor proiecte spectaculoase, mai ales în sectorul HoReCa. Această vastă experiență îl aduce pe Cristian în rețeaua Sophia, unde standardul său de calitate premium și expertiza în crearea de spații încântătoare se aliniază perfect cu valorile brandului. Cu o viziune clară și un angajament neclintit față de excelență, Cristian Vieru este pregătit să îmbogățească peisajul designului interior din Comănești, aducând cu sine o perspectivă inovatoare.

Evenimentul de deschidere: o seară memorabilă

Evenimentul de lansare a fost o celebrare autentică a comunității locale, adunând la un loc antreprenori de seamă, designeri, arhitecti și dezvoltatori imobiliari. Aceștia, alături de prietenii și susținătorii lui Cristian Vieru, au fost martorii unui moment important pentru Comănești. Prezența primarului Viorel Miron a adăugat un plus de semnificație serii, acesta exprimându-și într-un discurs emoționant, felicitarile și bucuria pentru noul capitol deschis în oraș de brandul Sophia.

Cristina Voncu și Alina Politic, directorul de marketing al Sophia, respectiv, directorul național al francizelor Sophia, au fost gazdele evenimentului, împărtășind cu audiența viziunea și valorile brandului. Punctul culminant al serii a fost fără îndoială momentul în care, Anamaria Georgescu, fondatorul Sophia, i-a transmis un mesaj online de felicitare lui Cristian Vieru, neputând fi prezentă la eveniment, fiind într-o misiune economică în Barcelona și Baleare. Seara a fost presărată cu multe surprize, precum organizarea unei tombole prin care unul dintre norocoșii participanți a câștigat o lenjerie de pat exclusivă Sophia, simbol al eleganței și calității pe care brandul le promovează.

Atmosfera caldă și plină de momente speciale a reflectat perfect receptivitatea comunității din Comănești față de Sophia, un brand care nu aduce doar produse de calitate, ci și o viziune despre frumusețea și confortul locuinței. Deschiderea noii francize nu este doar un succes pentru Cristian Vieru, ci și un pas înainte pentru întregul oraș, care acum are acces la servicii și produse premium în domeniul decorării ferestrelor.

Ofertă specială de deschidere

Pentru a marca acest moment important, Sophia Comănești a oferit tuturor invitaților vouchere cadou în valoare de 300 lei și 500 lei, valabile exclusiv în noul magazin, pentru comenzi de minim 3000, respectiv 5000 lei. Este o oportunitate unică pentru locuitorii din Comănești să redecoreze și să personalizeze casele sau chiar afacerile – hoteluri, restaurante, cafenele – cu perdele și draperii pe comandă.

Vizitați noua noastră franciză în Comănești

Prin această nouă franciză, Sophia promite să transforme fiecare casă din Comănești într-un cămin plin de stil și personalitate, reconfirmând angajamentul brandului pentru excelență și inovație în designul de interior. Totodată, Sophia se adreseaza și domeniului HoReCa cu țesături speciale pentru această industrie:  țesături foarte rezistente și ușor de întreținut, ignifugate, draperii blackout, 100% opace, criteriu ce asigură, totodată, și o izolare fonică și termică a camerei sau cel puțin dimout – adică în proporție de circa 80% opace. Perdelele dedicate acestei industrii sunt transparente, pentru a asigura lumina naturală atunci când se dorește.

Felicitări, Comănești, pentru această minunată adăugire la comunitatea voastră! Pentru mai multe informații despre oferta noastră și produsele disponibile, vă invităm să vizitați site-ul nostru unde puteți programa o consiliere gratuită la domiciliu pentru alegerea țesăturilor și efectuarea măsurătorilor. Pentru a fi la curent cu promoțiile de la Sophia Comănești, vă învităm să urmăriți pagina noastră de Facebook, Sophia România – Comănești.

No Comments Yet

Comments are closed

FOLLOW US ON