Sophia – perdele și draperii de colecție la târgul internațional Salone del Mobile, Milano

Brandul Sophia își expune colecțiile pentru a VII-a oară la Salone del Mobile, Milano

Brandul Sophia a marcat un nou succes la târgul Salone del Mobile, Milano, desfășurat între 16 și 21 aprilie 2024. Sub îndrumarea fondatoarei Anamaria Ștefan Georgescu, brandul românesc Sophia și-a propus să își consolideze și să extindă ambele linii de business esențiale. Prin segmentul B2C, vizăm întărirea prezenței în sectorul HoReCa și pe proiecte dedicate locuințelor private, oferind soluții personalizate de decorare cu perdele și draperii de lux, realizate pe comandă în atelierele noastre de creație. Simultan, pe linia B2B, Sophia a promovat noul concept de micro-franciză, o premieră destinată să faciliteze accesul antreprenorilor la modelul nostru de afaceri cu o investiție inițială redusă, fără necesitatea unui spațiu comercial și personal. Această strategie duală nu numai că sporește vizibilitatea brandului Sophia pe piața internațională, dar și creează oportunități noi de creștere și dezvoltare.

Standul Sophia: Anamaria Ștefan Georgescu alături de reprezentații Sophia de la sediile din București și Iași

Am lansat noua colecție de perdele și draperii la Milano

La această ediție, Sophia a adus în prim-plan o nouă colecție de perdele și draperii caracterizată prin printuri inovative și o selecție de colecții uni, special concepute pentru industria HoReCa, incluzând materiale Blackout, Dimout și Fire Retardant. De asemenea, au fost prezentate accesorii rafinate, cum ar fi pernuțe decorative cu franjuri și pene, sau ornate cu cristale Swarovski.

Lansarea oficială a micro-francizei Sophia pentru românii din diaspora

Francizor cu o rețea de peste 30 de francize în România și Miami, Statele Unite ale Americii, Sophia a lansat la târgul din Milano un nou concept de business destinat românilor din diaspora – micro-franciza Sophia. Acest model de afacere le permite antreprenorilor să demareze un business cu o investiție inițială de doar 5000 euro, fără necesitatea unui magazin fizic de vânzare, ci doar cu o valiză și o mașină personalizată cu brandingul Sophia. Aceasta este o oportunitate extraordinară pentru cei care doresc să facă parte din familia noastră, beneficiind de suportul și expertiza Sophia, dar și de flexibilitatea necesară pentru a se adapta la diverse piețe locale. Noul concept de business se adresează în special românilor din diaspora – designeri, arhitecți sau pur și simplu oameni pasionați de designul de interior.

Impresii, interacțiuni alături de oameni faini la standul Sophia

Ediția din acest an a târgului a marcat o schimbare notabilă în demografia vizitatorilor. Dacă în anii trecuți ne vizitau la stand în special străini, anul acesta standul nostru a fost vizitat de o mulțime de designeri și arhitecți români, cu care colaborăm deja în proiecte business-to-business, dar și cu care vom lega colaborări noi în urma experienței din Milano. Desigur că ne-au vizitat și designeri internaționali, cum ar fi cei din Monaco, marcând o diversificare a interesului pentru produsele Sophia. În mod special, participarea noastră a atras numeroși contractori de hoteluri și pensiuni, reflectând creșterea interesului pentru colecțiile de perdele și draperii lansate de Sophia special pentru industria HoReCa.

Printre vizitatorii de seamă s-au numărat și Simona Mărăscu, consilier economic in cadrul Consulatului General al Romaniei la Milano, Nadina Nedelea, directorul executiv al Asociației Producătorilor de Mobilă din România și Cristian Bănică, fondator DallesGo, demonstrând recunoașterea și aprecierea continuă a calității și inovației pe care Sophia le aduce pe piață. Totodată, standul Sophia a fost un punct de întâlnire pentru designeri de top din România, printre care și Șerban și Raluca Georgescu – fondatorii ISRA Design Interior, laureați cu premiul Best Residential Interior în Europa.

Sophia la Târgurile Internaționale: de la Milano la New York și Paris în 2024

Din anul 2013, Sophia a fost o prezență constantă la târgurile naționale și internaționale de prestigiu din Paris, Milano, Londra, Miami și Dubai, afirmându-se ca un jucător important în industria designului de lux, cu accent pe perdele și draperii pe comandă. Continuăm tradiția și în acest an, invitându-vă să ne vizitați la standul Sophia la următoarele evenimente importante la târgurile ICFF International Contemporary Furniture Fair, New York, SUA, 19-21 și Maison&Objet/Paris, Franța, în perioada 5-9 Septembrie 2024. Vă așteptăm să descoperiți ultimele noastre creații și să vă inspirați din tendințele de top în decorarea ferestrelor.

No Comments Yet

Comments are closed

FOLLOW US ON