Training anual Sophia Iasi 19-21 iulie 2019

Weekendul 19, 20, 21 iulie 2019 a fost dedicat specializarii si evolutiei pe plan profesional pentru toata echipa Sophia. O echipa de profesionisti cu traineri specializati in dezvoltare personala, experienta in vanzari si marketing au creat alaturi de fondatoarea Sophia, Anamaria Stefan Georgescu, un program de-a lungul celor trei zile, Iasi, intr-o ambianta placuta, la Hotel Ramada, sala New York.

Alaturi de echipa proprie de vanzari din Iasi – Bucuresti, s-a alaturat echipa de francizati din Romania, si anume: Bucuresti, Pitesti, Baia Mare, Cluj, Braila, Ploiesti, Bacau, Suceava, Vatra Dornei si Buzau.

Scopul trainingului este dea obtine o ascensiune personala si profesionala a noilor francizori si consilieri de vanzare, de a intelege mai bine brandul Sophia si de a gasi modalitati noi pentru imbunatatirea managementului intern si a distributiei.

Cu un lant de 24 de magazine in franciza si un showroom in Anglia, Sophia a decorat de-a lungul timpului peste 80 de restaurante, 60 de hoteluri proprii, muzee, teatre si peste 10 000 de resedinte private. Colaboratorii externi din Europa prefera tesaturile made in Iasi, bucurandu-se de un portofoliu vast cu clienti ce au optat pentru decoruri inedite cu produsele made in Iasi, realizate special pe dimensiunile dorite.

Facand parte din lantul de furnizori Horeca, Sophia a adus un strop de frumusete in restaurantele romanesti din toate colturile tarii, a pensiunilor si a hotelurilor care pastreaza cu sine pitorescul zonelor turistice.

Produsele Sophia poarta atributul calitatii, fiind realizate din materiale naturale, in culori unice, cu infuzii stralucitoare, pentru un “windows treatment” de efect.

Atelierele romanesti de creatie realizeaza noi colectii textile in fiecare sezon, uimind mereu publicul iubitor de arta decoratiunilor interioare, cu produsele custom made pentru ferestre boeme.

In cadrul trainingului Sophia de la Iasi, sesiunile pregatite de colaboratorii si francizatii nostri s-au completat, pe parcursul a 3 zile pline de idei creative si inspirate.

Vineri, Gabriel Chicioreanu, trainer, a introdus designerii si consilieri de vanzari in lumea dezvoltarii personale cu tehnici psihologice pentru un echilibru emotional. “Timpurile se schimba, iar noi impreuna cu ele”, este motto-ul care descrie cel mai bine ce se întâmpla la aceste traininguri, caci tot asa evolueaza de la o zi la alta Sophia si oamenii implicati in aceasta afacere, indiferent ca sunt proprietarii de business sau angajatii.- Gabriel Chicioreanu, trainer

Adina Maruntis

Adina Maruntis, manager de franciza din Buzau, pasionata de lumea artei, absolventa a doua masterate in design interior, a prezentat notiuni de design, stiluri de decorat, tehnici de ambientare, notiuni de cromatica, tendinte in decoratiuni interioare. Acestea au fost concepute pentru o gama variata de stiluri decorative, de la moderne, la shabby chic, pana la stilurile retro si clasice.

Tot vineri, s-au facut cunoscute si Tesaturile in arhitectura de interior cu Ivona Gheorghe, un arhitect renumit din Iasi, specializat pe design interior, care de curând a finalizat restaurantul Little Texas și o casa foarte frumoasa cu draperiile, perdelele si tapiteriile Sophia.

Amalia Georgescu

Prima zi de training s-a incheiat cu o sesiune de motivare personala, alaturi de Amalia Georgescu. Sustinerea morala este foarte importanta, tocmai de aceea, Amalia s-a ocupat de tehnicile psihologice pentru armonizarea emotionala a colaboratorilor si partenerilor Sophia. De asemenea, metodele prezentate sunt indicate si pentru a obtine un business fructuos, mai ales cand exista o dorinta de munca si o automotivare individuala.

Sambata, sesiunile de training specializat s-au desfasurat alaturi de Tiberiu, cu tipsuri decorative in consilierea la domiciliu, serviciu oferit gratuit de Sophia, timp de 2 ore. Pe partea de marketing, Anamaria Stefan Georgescu si Tiberiu Balinisteanu, directorul de franciza Sophia, au prezentat statistici si strategii de vanzari pentru francizati si tehnici de marketing pentru a imbunatati sansele de profit in noile magazine.

De asemenea, Simona Zubascu a tinut o prezentare despre strategiile psihologice si de marketing pentru a deveni un francizat pe care sa il indrageasca clientii.

Simona Zubascu

Totodata, la finalul sesiunilor de training, Cristian Georgescu a introdus cursantii in aplicatia de management si stocare ERP- cu o prezentare practica de operare. Dupa o dezvoltare de 2 ani in cadrul companiei, a fost lansat cu aceasta ocazie si versiunea noua ERP 2, cu multiple module de CRM , Warehouse management, BI.

Duminica, cursantii au fost pregatiti in cursul de dezvoltare personala alaturi de Amalia, urmat de trainingul initiat de Loredana si Costel, privitor la croitoria tesaturilor Sophia, pentru designuri inedite.

Perdelele, draperiile si tesaturile pentru tapiterii au fost expuse in mostrare cu prezentari despre noile produse, si tehnici de gestionare si aprovizionare a acestora, sustinute de Cristina si Anamaria.

Cu o pasiune pentru arta, dar si un interes constant inspre networking si marketing, Sophia este cel mai mare retailer roman in sistem de francize, ce pastreaza vie dragostea pentru tesaturile custom made.

Din dorinta de a oferi un decor demn de revistele de design, echipa noastra isi cauta noi colaboratori si parteneri, atat pe partea de design, arhitectura, cat si investitori si francizati. Daca si tu vrei o franciza in orasul tau, contacteaza-ne la 0741282159!

No Comments Yet

Comments are closed

FOLLOW US ON