Sophia deschide o noua franciza in Pitesti- interviu cu Cosmin Lezu

Fiecare proiect si fiecare franciza noua Sophia reprezinta o oportunitate de a evolua pe plan creativ. Pe 15 decembrie 2019, vom inaugura un nou showroom in Pitesti. Cu o pasiune pentru arta si design interior, Lezu Cosmin Ionut s-a alaturat retelei noastre de francize, devenind noul francizat Sophia, din Arges.

Experienta sa de 12 ani in vanzari si marketing, cursurile de design interior ILBAH si pasiunea sa pentru “windows treatment”, stau la baza unui nou start financiar si artistic.

1. Cum a pornit conceptul Sophia in Pitesti? Ce te-a determinat sa o luati pe acest drum, de a deschide o franciza Sophia?

Legatura cu brandul Sophia a aparut instant cand am vazut feedbackul si interesul clientilor pentru decorarea ferestrelor, cu tesaturi de top. Lucrez de cel putin 4 ani in amenajari interioare si tot timpul am vrut sa redau acea nota de frumos si eleganta, fie ca e vorba de aranjarea unei case sau a unui spatiu office. Sophia are acele draperii care iti fura privirea si in plus are si acele accesorii unice, care intregesc cadrul. O fereastra nu poate sa fie completa fara sinele, galeriile, elementele de decor si sistemele de prindere potrivite.

Am dezvoltat in timp un interes pentru aceasta nisa a decoratiunilor interioare si avand un public tot mai interesat, am zis de ce nu? Si asa urmeaza sa deschidem un nou magazin in decembrie, in Pitesti, pe str. Calea Craiovei, Bloc Maia 1.

2. Ce experienta ai sau ce joburi te-au motivat sa o iei in aceasta directie?

Experienta de 12 ani in domeniul vanzarilor ma face sa cred ca produsele si serviciile oferite prin lantul de magazine Sophia, vor continua sa fie cele mai cautate in decorarea ferestrelor. Este foarte important sa ai o baza in marketing, pentru a observa in ce directie se misca piata si care este cererea. Dorinta de a fi antreprenor s-a intemeiat mai bine, cand am aflat si de avantajele unei francize Sophia, care sa aiba deja un portofoliu amplu, sa aiba produse cunoscute si apreciate la nivel national si international. Toata ideea de a face parte din acest brand, mi s-a parut o solutie perfecta, mai ales ca ai maximul de beneficii, cu o investitie minima.

M-am perfectionat in timp si pe ramura desingului interior si a amenajarilor cu textile, dupa ce am absolvit cursurile ILBAH.

De aici am deprins si increderea ca voi reusi sa ofer clientilor la pachet tot ce au nevoie: consiliere pe intelesul tuturor, brand de calitate si produse pline de rafinament si accesorii care sa le incante casa.

3. Ce asteptari ai de la acest proiect si cum crezi ca va fi primit magazinul in Pitesti?

In orice afacere poti sa ai asteptari daca esti dedicat si muncesti. Sunt sigur ca in Pitesti brandul Sophia va prinde foarte bine. Faptul ca mi-am format deja clienti fideli, prin experienta cumulata, este un atuu, mai ales ca orasul este ofertant si cautarea pentru design interior si tesaturi de calitate este mereu in dezvoltare. Cand lasi o impresie buna, indiferent de domeniul in care lucrezi, clientii vor reveni. Integritatea si profesionalismul sunt calitatile pe care am urmarit sa le ofer, iar cei care au colaborat cu mine sunt deja la curent si asteapta cu interes lansarea. Pe data de 15 decembrie, magazinul Sophia va avea un showroom dedicat, chiar in inima Pitestiului si este primit cu drag si sper eu ca va fi un business care sa infloreasca de la an la an.

4. Cui se adreseaza magazinul Sophia? Care este publicul tinta pentru lumea decoratiunilor textile in Pitesti?
Magazinul Sophia din Pitesti va fi adresat tuturor clientilor cu simt artistic, care stiu sa aprecieze lucrul de calitate. Ne adresam atat doritorilor de tesaturi premium, lantului HORECA, dar si arhitectilor si dezvoltatorilor de ansambluri imobiliare de lux.

Personalul Sophia este mereu in cursuri de specializare si calificare, oferind consiliere specializata inclusiv la domiciliu. Trainingul Sophia de la Iasi este dovada vie ca fiecare antreprenor poate creste intr-o echipa mare.

5. Care sunt colectiile care ti-au placut si cum crezi ca vor fi primite de localnici? Ce culori te inspira in decoratiunile interioare in acest an?

Am vazut o cerere mare pe draperiile de catifea, cum e colectia Bruxelles, foarte apreciata de altfel. Catifeaua ofera un aspect cozy, armonios si este si un material care izoleaza mai bine de lumina, de temperatura, sau de privirile trecatorilor.

Din perdele, gama Georgette este cea mai cautata. Poti gasi cu usurinta modelul perfect, indiferent de stilul decorativ ales.

Ca si culori, recomandam orice se asorteaza cu contextul dat de mobilierul clientilor sau de vopseaua peretilor. Fiecare amanejare in parte este unica, tocmai de aceea culorile le alegem in functie de stilul dorit de clienti. Camerele decorate sunt extensile personalitatii si trebuie sa poarte o amprenta de unicitate.

Sper ca si cei care vor trece pragul magazinului nostru vor aprecia produsele Sophia si vor deveni clienti fideli si in Pitesti.

Cei dornici sa isi completeze decorul casei in Pitesti, pot apela la franciza Sophia, la adresa: Pitesti, Calea Craiovei, Bloc Maia 1, Telefon: 0764 976 543, director de franciza Cosmin Lezu.

No Comments Yet

Comments are closed

FOLLOW US ON