Proiecte Sophia- oaza ta de inspiratie in “windows treatment”

Toamna se numara proiecte incheiate cu succes. Pentru ca am implinit 15 ani activitate, ne-am hotarat sa va aratam cateva din cele mai noi proiecte. Cu un simt estetic desavarsit, designerii de interior pentru tesaturi, au creat decoratiuni uimitoare, atat in case rezidentiale, cat si in hoteluri si mai recent, in palate.

Fiecare proiect nou este o provocare pentru noi si o acceptam cu bratele deschise, mai ales ca acum te intampinam cu 15 colectii de tesaturi noi. Fie ca ai nevoie de sisteme romane, un design modern cu perdele rafinate, sau un decor clasic, in magazinul nostru gasesti tot ce iti trebuie.

Mai mult, iti oferim gratuit doua ore de consiliere la domiciliu, astfel incat sa ai un decor personalizat, pe dimensiunile si stilul potrivit.

Iata cateva din cele mai recente proiecte Sophia:

Château Saint Pierre de Serjac din Franta

Castelul Saint Pierre de Serjac este decorat cu cele mai elegante tesaturi Sophia. Stilul unic regal, detalii de arhitectura si piesele de mobilier inspira un aer boem. Pentru a completa cadrul, specialistii nostri in design textil au ales draperiile ignifuge.

Decorarea unui castel, ce are camere inalte, presupune si alegerea unor tesaturi functionale.

Gama de draperii Blackout este una din cele mai apreciate, fiind special creata sa reziste la temperaturi inalte. Materialul catifelat este intarit de compozitia unica a draperiei care reduce efectul de ecou si izoleaza mai bine de temperaturile variate sau de zgomotul de afara.

Decorul luxos si boem s-a intregit cu draperiile, de inspiratie regala in nuante blande, ce inspira la visare.

Casa Timis

Ne plac locuintele cu poveste si cu o arhitectura memorabila. Casa Timis este unul din locurile frumoase din tara in care te poti delecta, un mic refugiu in mijlocul naturii, ce meniuri gourmet. Designerii Sophia au ales draperii florale care sa completeze mobila alba retro si tapiterii cu pattern baroc.

Tesaturile florale au fost folosite atat la decorarea ferestrelor, cat si la pernutele care completeaza canapelele comode.

Camerele de dinining au fost si ele infrumusetate cu tapiterii pentru scaunele elegante, intregind decorul de poveste al casei, intr-un cadru intim, cozy, in care turistii se reintorc cu drag.

Hotel Opera, Constanta

Cu o pasiune pentru arta, designerii nostri au reusit de aceasta data sa dea o alta ambiata Hotelului Opera, din Constanta.

Fiind un cadru imbietor, in care turistii vin sa se simta in largul lor, am optat pentru culori relaxante. Marea ne inspira asa ca acordurile de albastru si alb nu aveau cum sa lipseasca. Pentru a da o nota de intimitate si caldura, am ales si draperii bej, aurii, care se coloreaza perfect in lumina soarelui.

Draperiile ample pana in pamant, creeaza un aspect regal si armonios, cu tesaturi placute la atingere si catifelate.

Daca si pe tine te inspira ultimele proiecte Sophia, nu ezita sa ne suni la 0749111103 sau ne poți contacta pe e-mail la adresa: [email protected].

No Comments Yet

Comments are closed

FOLLOW US ON