Montaj perdele si draperii- ajutorul tau de la Sophia

Decoratiunile interioare pot fi uneori dificile, mai ales cand nu esti sigur ce model de perdele sau draperii sa alegi. Oferind o gama larga de tesaturi pentru draperii, tapiterii si perdele, dar si sisteme de prindere, Sophia iti vine in intampinare si cu serviciul de montaj perdele si draperii.

Cele 24 de magazine din tara si showroomul din Anglia sunt personalizate cu cele mai noi colectii Made in Iasi, care au cucerit inimile designerilor de pretutindeni.

Daca si tu vrei sa iti redecorezi locuinta sau orice spatiu office, Sophia te ajuta inclusiv cu montarea sistemelor si accesoriilor de prindere pentru perdele si draperii.

Mai mult, clientii pot beneficia si de consiliere gratuita timp de 2 ore la domiciliu, pentru a descoperi exact ce stil si ce tesaturi se potrivesc in orice incapere. Decorarea camerelor este un proces creativ, tocmai de aceea trebuie sa stii ce accesorii sa folosesti pentru un cadru personalizat.

Iata ce avantaje poti avea daca aleg serviciul de montaj perdele si draperii:

1. Iti creezi armonia de care ai nevoie

Echipa de designeri specializata in “windows treatment” iti poate crea un decor armonios, in care sa te simti in largul tau. Marele avantaj al consilierii la domiciliu este ca iti poti decora casa fix pe placul tau, cu perdele si colectii populare, plus accesorii care sa defineasca stilul ales. Suna la 0753067277 si afla care este cel mai apropiat magazin, care iti poate oferi consiliere pentru un decor profesional.

Totodata, te poti bucura de functionalitatea draperiilor: poti alege tesaturi ignifuge, draperii care sa izoleze fonic si termic incaperea si perdele sau tesaturi opace pentru mai multa intimitate.

Pe shop-ul nostru online poti alege cele mai noi colectii lansate in aceasta toamne, sau tesaturi la preturi reduse in outlet.

2. Nu apar erori in montare si alegerea sistemului de prindere

In tutorialul Cum sa iti alegi corect galeria pentru perdele, poti afla cateva din sfaturile specialistilor nostri. Este foarta importanta dimensiunea galeriilor sau a sinelor PVC sau metalice. Ele trebuie sa acopere lungimea ferestrelor, plus un spatiu de manevrare de minim 20-30 cm in lateral. Astfel, perdelele si draperiilor vor sta aranjate perfect, lasand loc de utilizare prin glisare. Perdelele trebuie sa aiba loc pentru a fi cat mai aerisite, si totodata pentru a crea acel efect de rochie cu falduri ample.

Cand optezi pentru un sistem roman, similar roletelor, specialistii nostri vor realiza montajul, astfel incat sa poti utiliza cu usurinta sistemul pentru a regla lumina din camera.

Serviciul de montaj nu este inclus in pretul tesaturilor sau al accesoriilor achizitionate de pe site sau din magazin si este disponibil la cerere.

Afla mai multe despre serviciile Sophia in clipul urmator si nu uita sa ne urmaresti pe pagina de Facebook pentru a fi la curent cu noile colectii si proiecte colorate.

No Comments Yet

Comments are closed

FOLLOW US ON