Ce accesorii pentru perdele si draperii sa folosesti?

Cu un lant de 24 de magazine deschise in franciza si un showroom in Anglia, Sophia isi suprinde clientii de pretutindeni cu o serie de accesorii pentru perdele si draperii. Pe langa colectiile inedite de tesaturi pentru tapiterii, perne decorative, sisteme romane, draperii si perdele, in magazinul online, poti gasi o gama larga de accesorii utile.

Armonia unei camere este creata cu atentie de designerii si consilierii specializati, atat prin jocul cromatic, tesaturi, cat si prin piesele si sistemele de prindere.

Pentru a avea un decor personalizat pe dimensiunile fiecare camere, Sophia ofera clientilor sai consiliere 2 ore gratuit, la domiciliu. Astfel, poti afla din timp care sunt tendintele decorative, ce stil se pliaza si ce piese pot intregi decorul.

Iata ce accesorii pentru perdele si draperii sa alegi:

1. Sisteme de fixare

Perdelele si draperiile pot fi prinse in tavan cu ajutorul sistemelor de fixare, cum ar fi galeriile sau sinele.

In functie de designul casei sau al spatiului de amenajat, poti opta fie pentru un sistem clasic, cum ar fi galeriile din lemn sau metal, sau pe sine PVC pentru cei indragostiti de stilul modern.

Sophia se ocupa inclusiv de montaj, avand grija ca dimensiunile sa fie perfect calculate, ca rezultatul final sa fie unul de efect. Galeriile de metal pot veni decorate cu capete ornamentale, de inspiratie regala, alaturi de inele de prindere pentru tesaturile Sophia. Un exemplu ar fi galeria Szolnok, la 70 ron.

2. Butoni de perete

Un sistem de fixare pentru draperii, ce aminteste de designul imperial este dat de butonii de perete. Fara sa incarce modelul casei, butonii sunt elementele cheie pentru un decor elegant, fie ca vorbim de o casa rezidentiala, fie ca vorbim de un restaurant, pensiune, cafenea, hotel, din lantul Horeca.

Butonii vin intr-o varietate de modele, fiind realizati din metal sau rasina, pentru forme sofisticate.

Culorile potivite sunt cele neutre, care sa nu incarce modelul perdelei sau al draperiei.

Butonii albi cu patina vintage, sau cei aurii, sunt preferatii designerilor de interior. Ii poti asorta de minune cu o draperie din colectia Cinque Terre, Valparaiso sau Antique Rome.

3. Accesorii pentru perdele cu snururi si canafi

Sistemele de prindere vin intr-o gama vasta de modele, cu magneti, cordoane, snururi sofisticate si canafi colorati. Fiecare accesoriu de prindere a perdelelor este un detaliu, o ultima tusa de culoare, ce completeaza acest tablou.

Atentia la detalii este un must do, mai ales cand este vorba de aranjarea unei camere in care iti petreci mai mult timp. Livingurile, spatiile open space, dormitoarele si bineinteles salile pentru eventuri in cadrul unui restaurant, au nevoie de ferestre personalizate si de tesaturi care sa intregeasca designul.

Florile decorative si canafii ce leaga draperiile sunt cu siguranta accesoriile vedeta din colectiile Sophia.

Lasa-ti imaginatia libera si creeaza-ti cele mai surprinzatoare decoruri, cu accesorii pentru perdele si draperii, dar si cu tesaturile made in Iasi. Nu uita sa ne vizitezi pe Facebook sau pe Youtube, pentru mai multe idei creative.

No Comments Yet

Comments are closed

FOLLOW US ON