3 stiluri de amenajare pentru o casă de vis

Iata care sunt cele 3 stiluri de amenajare pentru o casa de vis
Atunci când te gândești să-ți redecorezi casa sau de ce nu chiar o cameră, cu siguranță îți imaginezi și câteva stiluri de amenajare pe care ai putea să le urmezi. Am stat de vorbă cu Eni Emilia și Anamaria Ștefan Georgescu, fondator Sophia, și am aflat care sunt cele mai dorite 3 stiluri de amenajare recomandate clienților în 2021. Fiecare casă este unică, fiecare încăpere te poartă printre dorințele proprietarului. Designerii Sophia reușesc de fiecare dată să propună stiluri de amenajare în concordanță cu poveștile, gusturile și preferințele proprietarilor.

Pentru romantici, pentru persoanele îndrăgostite de culoare și mare, recomandăm decorul Shabby chic

Shabby Chic, un stil feminin, delicat cu influențe boeme. Romantic și plin de pasiune. Acest stil interior este delicios de dulce, precum căpșunele sau dulceața de trandafir. Acesta este un stil retro trendy, foarte în vogă la nivel european. A apărut în Anglia anilor 80 când Rachel Ashwell , a început un soi de revoluție împotriva interioarelor scumpe. Iar succesul a fost răsunător întrucât stilul s-a impus de-a lungul timpului.

Culorile recunoscute ale stilului sunt menta si liliac deschis și roz.

Abundența textilelor este o caracteristică importantă. Perdelele și cuverturile de pat trebuie să fie confortabile, frumoase, cu pliuri ușoare din țesături vaporoase, cu accesorii delicate alese parcă de o domnișoară sofisticată. O perdea ușoară cu un model cu trandafiri, o perdea transparentă de culoare albă. Pentru a oferi romantism și feminitate se folosesc panglici de mătase, canafi curgători sau volane, multe volane.

Draperiile din colecția Guatemala Velvet, cu dungi multicolore o găsiți la prețul de 98 lei/ ml. Iubitorii de natură pot opta pentru draperia Guatemala cu fluturi. Iar iubitorii de mare, îndrăgostiții de însorita Italie sigur vor alege țesătura draperiilor Toscana.

Rafinament, confort și armonie pentru un stil de amenajare clasic

Un stil care nu se demodează niciodată. Tuturor ne place o încăpere elegantă. Textilelor trebuie să le acordați o atenție specială. Perdele, draperiile, pernuțele si tapițeria canapelelor trebuie să fie de calitatea superioară, din catifea, tafta, satin, brocart, dantelă. Draperiile din materiale grele combinate cu perdele scumpe, transparente care creează pliuri moi evidențiază perfect fereastra și luxul unui decor clasic. Țesăturile pentru perdele sunt de obicei din voal, iar draperiile dublate, pentru a da volum și a proteja camera de lumina soarelui, în plus protejează mult mai bine țesătura. Bogate și sofisticate, poate având și un element decorativ în țesătură, draperiile pot fi accesorizate cu canafi eleganți, cu franjuri sau ciucuri.

Perdeaua Zanzibar este un produs aflat în topul preferințelor doamnelor. O găsiți pe site la prețul de 87lei/ ml. Pentru a întregi decorul, adăugați materialul prețios al draperiei Zanzibar cu blazon auriu, la 199lei/ ml. Sau țesătura draperiei Antique Roma, care face parte din colecțiile de lux, la prețul de 215lei/ ml.  

Un stil de amenajare modern este simplu, natural, dar sofisticat

Decorul în stil modern celebrează materialele naturale, culorile neutre sau pământii, precum și eliminarea detaliilor inutile. Multe persoane încorporează piese de stil modern în casele și birourile lor datorită naturii sale simple și funcționale. 

Se folosesc materiale naturale, în special lemn. Este un stil care se adaptează ultimelor tendințe, astfel că obiectele decorative din crom se integrează în decor aducând culoare și strălucire. Modelele geometrice cu linii curate sunt apreciate în stilul modern. De asemenea, modernul pune în evidență lucrări de artă, picturi mari amplasate pe pereți.

Culorile aduc personalitate fiecărui decor modern. De la galben, albastru regal, verde smarald aduc un plus de valoare spațiului. Dacă preferi culorile pastelate, alege nuanța de lavandă, liliac sau mov deschis.

Perdeaua voal uni poate fi tot timpul alementul central al ferestrei. O găsiți pe site la prețul de 47lei/ ml. Draperia Muna este și ea în atenția designerilor Sophia în 2021. O puteți achiziționa la 449lei/ ml. Țesătura draperiei Cinque Terre este perfectă pentru a aduce stilul de amenajare modern la 215lei/ml.

Ai aflat ce stiluri de amenajare ai dori în casa ta? Dacă ți-au plăcut decorurile, nu uita să programezi o consiliere gratuită la domiciliu cu unul dintre designerii Sophia. Sau poti să achiziționezi draperia preferată în până la 12 rate direct de pe www.sophia-romania.ro.  Ne poți vizita în unul din cele 26 de magazine Sophia din București și din țară pentru a primi sfaturi de decorare!

No Comments Yet

Comments are closed

FOLLOW US ON