Mihaela Băisan și partenera de afaceri Anamaria Chereji, se completează reciproc pentru a aduce produsele Sophia în magazinul din Cluj

Două doamne îndrăgostite de universul Sophia Home Decoration reușesc să deschidă în cartierul Mărăști, pe Strada București nr. 89 din Cluj, cel de-al doilea magazin din orașul situat în inima Transilvaniei. Se bazează una pe cealaltă în acest frumos proiect de suflet. Au reușit să se cunoască mult mai bine, așa au realizat că sunt caractere diferite și fiecare poate acționa diferit în anumite situații. Nimic nu le-a făcut să abandoneze, nimic nu le-a învins, doar le-a făcut mai puternice, le-a înnodat și mai bine prietenia. Se completează una pe cealaltă, împreună, așa cum mărturisește Mihaela,sunt o forță care învinge toate provocările.

Au luat împreună decizia de a se dedica unui brand de renume, cunoscut atât în țară, cât și în străinătate. Au avut exemplul francizelor care erau deja de câțiva ani pe piață și au succes în orașele în care reușesc să creeze decoruri inspirate pentru fiecare client care le trece pragul magazinelor. Iar oferta, gama variată de produse Sophia Home Decoration, raportul calitate/preț  și țesăturile diversificate le-au dat încredere. Și au reușit. Mihaela mărturisește că este foarte curioasă, exact ca un copil care primește o jucărie nouă, atunci când primesc comanda clienților. Desface fiecare colet cu nerăbdare, iar emoțiile sunt la cote maxime până în momentul în care produsele ajung în casele clienților și sunt montate. La final avem o mare satisfacție. “Pe mine, ca iubitoare a artei și frumosului, mărturisesc că m-au fascinat și mă fascinează în continuare colecțiile de tesaturi alese cu un foarte mult bun gust și rafinament, a căror texturi și imprimeuri au o splendoare cu totul deosebită.”

Inspirație, culoare și armonie

Odată cu lansarea magazinului din Cluj, Mihaela, împreună cu partenera sa de afaceri, Anamaria, au pătruns în marea familie Sophia Home Decoration. Cea mai mare dorință a fost să creeze o comunitate de oameni frumoși, “care să includă atât colaboratorii noștri, cei din echipa SOPHIA și alte francize, cât și clienții care ne-au călcat pragul magazinului și au adus produsele Sophia în casele lor.” Dacă ar putea să dea timpul înapoi, Mihaela ar încerca să fie mult mai radicală în decizii. Acum știe că tot procesul – de la recomandările făcute fiecărui client, până la măsurători, comandă, execuție, montaj – este complex. Fiecare detaliu contează, mai ales că multe mâini iscusite lucrează cu maximă precizie fiecare centimetru de țesătură pentru a crea acest frumos univers Sophia Home Decoration.

În primul an au fost doar cele două doamne la magazinul din Cluj. Au învățat, au studiat fiecare produs în parte pentru a prezenta fiecărui client toate detaliile solicitate, s-au dedicat dezvoltării afacerii. Și toate au dat roade, rezultatele nu au întârziat să apară, și treptat au ajuns să fie copleșite. Așa că au luat decizia de a o lua în echipă pe Andreea Petrule, un designer cu pregătire profesională de specialitate care s-a adaptat foarte repede modului de lucru. Abilitățile ei și modul de lucru cu clienții au fost confirmate de numărul mare de comenzi gestionate, de clienții mulțumiți de fiecare recomandare și proiect, începând de la consilierea și luarea măsurătorilor până la ultimele detalii ale montajului și aranjarea finală a accesoriilor.

Este mândră de realizări, și consideră că pentru a fi bun în acest domeniu trebuie să fii o persoană cu ambele emisfere cerebrale echilibrate. Trebuie să fii și creativ, să poți da frâu liber imaginației, să ai viziunea finală a fiecărui proiect. Dar trebuie să fii și rațională, echilibrată și calculată. Trebuie să ai abilitățile necesare de a face față oricărui client. “Trebuie mereu să dai dovadă de o mare stăpânire de sine și să stăpânești (as evita repetitia) foarte bine arta de a te mula pe dorințele clientului și pe modalitatea de comunicare a acestuia, fără a-ți influența starea interioară.”

“Avem clienți care ne-au devenit prieteni, cu care păstrăm legătura și comunicăm în continuare, cum ar fi doamna Mirela Mates care a făcut o primă comandă la noi și apoi, fiind mulțumită, a comandat și pentru restul casei, perdele și draperii în stil clasic, frumos accesorizate. Doamna Beatrice V. a venit ulterior pentru încă un apartament pe care dorea să-l închirieze, la fel și tânăra Corina G. Iar mulți alții ne-au recomandat rudelor și prietenilor ale căror proiecte le-am onorat cu succes.”

Mica pictoriță din copilărie se regăsește în stilul shabby chic

Fiind o romantică și îndrăgostită de arta frumosului, Mihaela mărturisește că stilul shabby chic de la Sophia Home Decoration o caracterizează, pentru că oferă varietate. “Fiind un stil eminamente feminin, nu îl recomand a se folosi în toată casa, de exemplu într-o familie cu copii. În propria casă acest stil l-am abordat doar pentru micul meu budoir, restul casei fiind decorat în stil neoclasic.”

Dintre produsele Sophia Home Decoration este greu să se oprească la ceva, toate îi sunt dragi. Insa vizand potrivirea  în orice decor, a reușit să se oprească la trei colecții: perdeaua Summer Georgette – un voal ivory mat și simplu,  draperiile colecției Arena , din catifea ușor lucioasă, dar foarte elegantă si Dallas, un material mat și mai opac. Toate cele 3 colectii sunt uni, disponibile într-o paletă largă de nuanțe.

În loc de încheiere… “Relația de colaborare cu Sophia  o văd asemeni  unei relații materne. De exemplu, o pasăre și puii ei de care se va îngriji de fiecare la fel. Pe fiecare în parte îi va ajuta, îi va învăța să crească.  Iar ei vor prinde aripi și se vor dezvolta, dând forță și încredere întregului stol.”

Mihaela Băisan, manager franciza Sophia Cluj Mărăști

0745 326 413

No Comments Yet

Comments are closed

FOLLOW US ON