Franciza Sophia Baia Mare- cand eleganta e la ea acasa

Cu o pasiune pentru arta si design interior, Sophia aduce in fiecare franciza, eleganta tesaturilor Made in Iasi. Cu 24 de magazine peste tot in tara si un showroom in Anglia, Sophia se mandreste cu clienti fericiti si un portofoliu vast in “windows treatment”. De la consiliere specializata, pana la montaj, echipa noastra e dispusa sa creeze maximul de efect, dupa propriile cerinte.

Sophia Baia Mare a pornit de la o investitie de 50 000 de euro si in prezent este unul din cele mai de succes magazine deschise in franciza, cu o echipa de cinci oameni, care s-a facut remarcata la nivel regional, in termen de un an. Decorul unic din magazin este o invitatie la relaxare, la visare, totul purtand amprenta antreprenoarei Simona Zubasco.

Simona este cea care da suflet acestei francize, alaturi de sotul ei si parintii care o sustin in ascensiunea profesionala. Magazinul Sophia din Baia Mare a devenit o a doua familie, iar desginerii Iulia si Ioana, care pun suflet in care fiecare proiect nou, au devenit parte din aceasta mare echipa, prin colaborarile ingenioase si originale.

Cu o dragoste desavarsita pentru colectiile textile inedite, Simona a dezvoltat acest business local si l-a facut cunoscut prin proiectele pline de culoare si in orasele din imprejurimi. Oferind consiliere in Maramures, Zalau, Satu Mare, Simona a sustinut proiecte decorative de un rafinament aparte.

Pe langa hobby-urile cotidiene, cum ar fi fitnessul, pe care il practica de ani de zile si care o incarca de energie, Simona reuseste sa se implice inclusiv in proiecte de design in afara tarii. Coletele cu draperiile, tesaturile si perdelele custom-made, si-au gasit casa in Elvetia, Franta, Anglia si Spania.

Experienta din locurile de munca anterioare au ajutat-o sa dobandeasca skilluri in marketing, dar si sa inteleaga ce inseamna sa vinzi calitate si sa oferi servicii high-class. Este pasionata de design interior, dar si de marketing si management, tocmai de aceea se gandesc la extinderea in alta localitate pitoreasca.

Indiferent de stilul ales, retro, vintage, clasic, modern, rustic sau shabby chic, in magazinul din Baia Mare vei gasi inspiratia pentru un decor glamour.

  • Ce te-a determinat sa optezi pentru deschiderea unei francize Sophia in Baia Mare? De unde ai auzit de concept?

Mi-a venit ideea deschiderii unei francize in Baia Mare, in anul 2017 pe cand eram in plin proces de decorare a casei parintilor mei. Desi mai aveau de trecut prin cateva etape pana sa ajunga la partea de tesaturi, i-am convins sa dea comanda de perdele si draperii chiar inainte sa aleaga mobilierul. Eram de-a dreptul indragostita de cea mai frumoasa vitrina Sophia din Cluj, iar livingul lor urma sa fie decorat cu aceleasi tesaturi. A fost pentru prima data cand am auzit despre acest concept, dupa care am aflat mai multe detalii in magazin, pe site si pe pagina de Facebook.

  • Magazinul a fost deschis in luna mai 2018. Care a fost evolutia de-a lungul timpului, ce trenduri cauta locuitorii din Baia Mare?

Desi nu avem un istoric atat de generos, ne bucuram de o mare diversitate in ceea ce priveste tesaturile alese de catre clientii nostri. Avem atat clienti iubitori de clasic in proportie de 60%, care aleg modele mai sofisticate cu drapaje, perdele brodate, dar si tineri, in general care merg pe tesaturi cu o linie moderna, forme geometrice, perdele uni din colectia Georgette.

Majoritatea clientilor prefera insa tesaturile pentru care Sophia este editor de colectie. Ne mandrim cu acest lucru si le promovam cat mai mult, deoarece unicitatea, calitatea si rafinamentul le fac extrem de speciale. Tesaturile speciale, vor face casutele si mai speciale, iar clientii nostril vor fi fericiti si multumiti.

  • Care sunt colectiile care s-au vandut cel mai bine?

Fara dar si poate cea mai bine vanduta colectie de draperii este Valparaiso, urmata de colectiile Antique Rome 1, 2, 3, Valle de la Loire, Vintage Touch, Agra, Muna, Arena, Bruxelles. Ca si perdelute, vindem foarte bine colectiile Georgette, Voiles crem/ bej, Maria, Mykonos, Hindi.

  • Care sunt tesaturile pe care le recomandati pentru decoratiuni business si care le recomandati pentru o casa rezidentiala?

Eu prefer tesaturile fluide, in special catifelurile, dar avem foarte multe colectii pe care le combin in functie de stilul incaperii si de personalitatea clientului. Imi place sa fac propuneri indraznete care stiu ca vor aduce culoare si bucurie in casa. Atunci cand cunosti foarte bine tesaturile, e greu sa dai gres. In incaperile care ne limiteaza optiunile din cauza unor alte printuri, texturi, culori, prea multe stiluri combinate, pentru a nu obosi ochiul prefer sa merg pe tesaturi care armonizeaza spatiul.

  • Sophia ofera si consiliere gratuita 2 ore la domiciliu. Ai vreo locuinta, restaurant sau cafenea decorata cu produsele Sophia care ti-a ramas in minte si care ti-a placut in mod deosebit?

In primul rand, as vrea sa mentionez ca sunt extrem de bucuroasa sa putem oferi un astfel de serviciu. Magazinul din Baia Mare nostru are un an si 3 luni de la deschidere, timp in care am decorat mai mult de 700 apartamente, case si cateva restaurante , dar sa nu uitam ca facem parte dintr-o retea cu o experienta de 15 ani, care are in portofoliu teatre, muzee, si multe hoteluri. Fiecare proiect este o provocare si o invitatie la arta. Tocmai de aceea, tratam cu atentie cerintele clientilor nostri si cautam sa ii oferim rezultate incantatoare si un design original. Unul din proiectele dragi este cel de la Pensiunea Drumu’ Tarii Turghies, in care am combinat tesaturi extravagante pentru draperii, perdele, pernute si cuverturi.

Clientii dornici sa isi creeze o casa ca in reviste, pot gasi magazinul in centrul orasului, la adresa: Bulevardul Bucuresti Nr. 5, Baia Mare, manager de franciza Simona Zubasco, telefon: 0741522404.

Cu siguranta veti gasi inspiratia de care aveti nevoie, un personal calduros si atent, consiliere si mai ales seturile de perdele si draperii ce se intrec in rafinament.

No Comments Yet

Comments are closed

FOLLOW US ON