În Buzău, Adina Mărunțiș are onoarea de a face să strălucească brandul Sophia Home Decoration

Fereastra este inima locuinței, de aceea și perdeaua și draperia trebuie să înnobileze acest punct central al casei. Trebuie să pună în valoarea frumusețea spațiului și personalitatea membrilor familiei. Sophia Home Decoration este un business de succes! Este regatul perdelelor și draperiilor cu design elegant, imprimeuri deosebite, în culori vii și seducătoare, potrivite pentru orice locuință, dar și pentru decorarea hotelurilor, restaurantelor, cafenelelor și, de ce nu, a birourilor impresionante.

Fii cel mai bun!

Sophia Home Decoration este magazinul familiei tale, dar și magazinul care asigură personalitate și stil afacerii tale. Franciza Sophia Home Decoration din Buzău condusă de Adina Mărunțiș are un motto insuflat încă de mică de mama antreprenoarei – Indiferent ce vrei să faci în viață, asigură-te că ești cel mai bun. Și a reuși, prin muncă, prin pasiune, iubind oamenii și dând sfaturi și consiliere gratuită buzoienilor. Le-a câștigat încrederea. Având în trecut funcția de director resurse umane a interacționat cu mulți oameni, caractere diferite. Acest lucru a ajutat-o enorm în domeniu, deoarece relaționarea directă cu oamenii în acest domeniu al designului interior este cea mai importantă. Normal că a avut și clienți mai puțin cooperanți, genul de oameni eu plătesc, tu execuți, dar „evit genul acesta de clienți, spunându-le că amenajarea interioară este mult mai mult decât o achiziție de produse dintr-un magazin. Produsele noastre îmbracă interioarele ca niște haine care îmbracă omul. Sunt momente în care haina îmbracă omul, sau omul îmbracă hainele… Și de-aici vedem unde sunt cele mai frumoase proiecte și unde sunt cele mai frumoase povești.”

Oamenii sunt diferiți și eu mă transform pentru ei

Clienții magazinului Sophia Home Decoration sunt, conform spuselor Adinei, de durată. Mai ales că intră în casele acestora, le descoperă pasiunile și le explorează universul, pentru a se asigura că totul se va afla într-o armonie perfectă. Când îți redecorezi casa te aștepți să găsești o locuință reinventată și frumoasă, iar Adina a reușit de fiecare dată, împreună cu colega ei, Carmen, un om de încredere, prețios, o prietenă, angajată, colegă… dar înainte de toate prietenă.

Iubește universul Sophia Home Decoration, pentru că îl consideră ca o familie. Cu oameni frumoși și calzi, care se ajută unii pe alții și urmăresc să facă împreună lucruri frumoase și apreciate de clienți. “Dacă ies și bani din asta, cu atât mai bine. Mereu am spus că este ca un matriarhat, dar acum cu cele două locații la Pitești și Tg Jiu parcă e mai bine cu cei doi domni lângă noi. Discuțiile sunt și mai antrenante, mai fructuoase și, de ce nu, mai picante. Chiar ca într-o familie.” A văzut firme și companii mari care și-au pierdut identitatea în goana după bani. Și s-au pierdut în timp. Urmărind marile companii și parteneriate, a observa că viața lungă și frumoasă  a brandului Sophia Home Decoration a rezistat, deoarece  calitățile umane au întâietate. “Ca proprietar de franciză în Buzău, eu am onoarea, și obligația deopotrivă, să o fac să strălucească aici în orașul meu. Și asta ar trebui să facă orice proprietar în orașul lui. În mâinile noastre strălucește mai tare sau mai puțin. Iar Sophia la rândul ei să fructifice ceea ce noi în plan local oferim. Să adune cei mai frumoși oameni, cele mai frumoase proiecte și să devenim cei mai buni.” Sophia Home Decoration merită, datorită implicării și devotamentului oamenilor care iubesc frumosul și reușesc în fiecare zi să transforme în frumos fiecare locuință. Din dragoste pentru oameni, case și decorațiuni.

În loc de încheiere… 3 produse recomandate oricărei persoane – perdeluța simplă alb unt, catifeaua simplă sau antichizată și un pat tapițat cu un material de calitate. Iar la un decor nu se poate hotărî, „modern, classic sau shabby chic? Nu pot alege între ele. Mă transform în funcție de clienții mei. Unde simt romantism, apelez la shabby chic, unde văd agitație și dezordine în mintea omului, mă indrept către stilul modern… Oamenii sunt diferiți și eu mă transform pentru ei.”

Adina Mărunțiș, manager manazin Sophia Home Decoration Buzău

Bulevardul Mareşal Averescu, nr. 2A, Buzău. Telefon – 0753 840 243

No Comments Yet

Comments are closed

FOLLOW US ON