Franciza Ramnicu Valcea- un nou start in decoratiunile interioare

La Sophia, am dezvoltat un lant de 24 de magazine, in toata Romania, care sa aduca un strop de bucurie, tuturor celor care intra intr-o casa, intr-un restaurant sau intr-o vila primitoare.

Fiecare proiect si fiecare franciza reprezinta o oportunitate de a avansa profesional, dar si de a evolua pe plan creativ. Cu o pasiune pentru arta si design interior, cele doua prietene Bolovan Daniela (30 de ani) si Andrei Ramona (41 de ani) s-au alaturat echipei Sophia, cu o noua franciza in Ramnicu Valcea. Inaugurarea magazinului a avut loc la sfarsitul lunii iulie, iar deschiderea oficiala va avea loc pe 7 august 2019, intr-un ambient placut, plin de culoare si de tesaturi fine.

Ideea de franciza Sophia a pornit din dragostea pentru design interior a Danielei si Ramonei, ele studiind in prezent cursurile de design interior Ilbah, de unde pot transforma orice “spatiu personal intr-un mic paradis.” Pe langa acestea, trainingul Sophia specializat in arta perdelelor si a draperiilor, hospitality si marketing, completeaza pasiunea antreprenoarelor din Valcea.

Ramona a dezvoltat si un mic business local, vreme de 15 ani, cu un magazin personal, timp in care a descoperit si inclinatia sa catre marketing si spiritul de organizare.

Chiar daca este un oras de provincie, Ramnicu Valcea a cunoscut un avant economic in ultimii ani, lucru ce a favorizat si deschiderea unei francize Sophia.

Magazinul de decoratiuni interioare reprezinta un punct de plecare in atingerea unui vis, acela de a da viata caselor, hotelurilor si pensiunilor din Valcea. Magazinele noastre sunt mereu un motiv de bucurie, atat pentru clienti, cat si pentru intreaga echipa, ce sustine acest concept.

Pentru a oferi servicii complete de design interior, francizele Sophia ofera si consiliere gratuita 2 ore la domiciliu si montaj, ca toti clientii sa aiba parte de un decor personalizat. Perdelele si draperiile sunt custom made, in functie de dimensiunile si culorile dorite de client.

Iata cum incepe si povestea noului magazin Sophia din Ramnicu Valcea:

1. Cum a pornit conceptul Sophia in Ramnicu Valcea? Ce v-a determinat sa o luati pe acest drum, de a deschide o franciza Sophia?

“Chiar exista o mica povestioara in spatele deciziei de a deschide un magazin de perdele si draperii. Totul a inceput in momentul redecorarii propriilor locuinte, cand pentru alegerea perdelelor am bifat targul BIFE de la Romexpo, Bucuresti. Am luat un pliant de la standul Sophia si de atunci am cochetat cu ideea de a ne deschide o franciza, din toamna anului trecut.

Vazand admiratia prietenilor nostri pentru decorurile cu draperiile si perdelele Sophia, am realizat cat de usor este sa te indragostesti de produsele oferite, de tesaturile romantice si de jocul cromatic, ce infrumuseteaza orice casa. Calitatea este si ea un factor determinant, mai ales ca draperiile Made in Iasi pastreaza simtul estetic desavarsit al designerilor, care au conceput aceste colectii.

Am inceput “research-ul” despre ce presupune deschiderea unui magazin Sophia la noi in zona si ne-am dat seama ca orasul nostru are nevoie de un astfel de magazin.”- Daniela Bolovan

thumbnail (2)Nu au durat prea mult cautarile pentru ca ne-a atras imediat atentia conceptul Sophia, care pe langa faptul ca produsele lor aratau spectaculos, ideea de a colabora cu o franciza, ni s-a parut mult mai avantajoasa. Mai ales ca ne-a atras si gandul de a porni o afacere la cheie cu o investitie de doar 20 000 de euro.

Pasiunea pentru design interior, cunostintele acumulate atat de la cursul de design interior, organizat de Atelierele Ilbah, cat si de la training-ul oferit de echipa Sophia, vor evidentia atentia si profesionalismul nostru catre client.

2. Ce asteptari ai de la acest proiect si cum crezi ca va fi primit magazinul in Ramnicu Valcea?

thumbnail (3)Ramnicu Valcea este un oras intr-o continua dezvoltare. In momentul de fata se construiesc peste 1200 de apartamente intr-un cartier nou. Acelasi lucru se observa si in domeniul Horeca, in ultimii 3 ani, s-au deschis 12 restaurante, sali de evenimente si 2 hoteluri.

Valcenii ies in afara tarii, sunt mereu deschisi la nou, cauta frumosul in decoratiuni interioare si prefera dupa ce au lucrat peste hotare, sa se intoarca acasa si sa isi personalizeze caminele cu produse exclusiviste. Tocmai de aceea credem ca acest magazin cu seturi de draperii si perdele de calitate va fi binevenit si apreciat.

Asadar ne bazam pe experienta si notorietatea brand-ului Sophia, in drumul nostru catre succes!

3. Cui se adreseaza magazinul Sophia? Care este publicul tinta pentru lumea decoratiunilor textile in Ramnicu Valcea?

Credem ca business-ul se dezvolta prin pasiune si relatie, iar noi suntem nerabdatoare sa oferim clientiilor nostri suport, sfaturi si solutii nevoilor lor, oferind produse si servicii de inalta calitate.

thumbnail (5)Intentionam sa infrumusetam ferestrele cat mai multor resedinte private din orasul nostru, cat si vilelor, pensiunilor de pe Valea Oltului si zonele turistice din imprejurimi, dar si sa decoram restaurantele locale.

4. Care sunt colectiile care ti-au placut si cum crezi ca vor fi primite de localnici? Ce culori te inspira in decoratiunile interioare in acest an?

Ritmul alert al vietii cotidiene si tendintele anului 2019 ne fac sa deschidem ferestrele catre natura si catre noi insine.

Culorile pamantii, nuantele de verde si pastelurile proaspete, au rolul de a oferi o atmosfera de relaxare si liniste. Colectiile floare sau vegetale cu patternuri vii sunt preferatele noastre. Cu siguranta, vor fi apreciate si de catre clientii nostri. Speram ca in viitor sa ne axam si pe decorarea hotelurilor sau a pensiunilor si vilelor, cu perdele delicate si draperii ample, cu falduri, sisteme de prindere, galerii, sine metalice cu snur sau electrice.

5. Ce trenduri prind in 2019? Care sunt tesaturile pe care le recomandati pentru decoratiuni de efect?

Recomandam clientilor nostrii sa tina cont de tendinte, dar mai ales de gusturile lor si sa aleaga culori si texturi ce ii ajuta sa se simta confortabil in propriile locuinte.

thumbnail (4)Clasice sau moderne draperiile, cuverturile si perdelele pot fi asortate in functie de stilul decorativ al casei.

Tesaturile moderne pentru 2019 sunt cele in nuante deschise, care sa dea mai multa luminozitate casei. Nuantele de alb, crem, argintiu, gri, galben sau verde deschis sunt printre cele mai atragatoare pentru a crea un efect atragator in living sau in camerele de zi.

Pentru dormitoare, optam pentru draperii violet sau verzi, perdele vaporoase deshise la culoare, totul intr-un joc cromatic linistitor si boem. In principiu, ne adresam complexelor rezidentiale de blocuri si vile de pe Valea Oltului si zonelor turistice din Valcea.

thumbnail (6)Clientii dornici sa isi creeze o casa ca in reviste, pot gasi magazinul din Ramnicu Valcea, situat  chiar in centrul orasului, pe General Magheru nr. 14 bl S3 parter, telefon: 0755 055 837- Bolovan Daniela si Andrei  Ramona- 0744 403 328.

Cu siguranta veti gasi inspiratia de care aveti nevoie, un personal calduros si atent, consiliere si mai ales seturile de perdele si draperii ce se intrec in rafinament.

No Comments Yet

Comments are closed

FOLLOW US ON